Yalnız soru da izleseydin demiyor izlediklerin arasında en favorisi hangisi diyor yani senin gibiler için Hiçbiri şıkkı var zaten.Hiçbirini izlemeyeceğim ama izleseydim Çağlar'ın dizisini izlerdim herhalde. Diğerleri çöp.
Uzun bir aradan sonra ilk kez Kanal D'nin dizisini övdüm.![]()
"Benim gibiler için" varolan hiçbiri şıkkını işaretleyeyim o zaman.Yalnız soru da izleseydin demiyor izlediklerin arasında en favorisi hangisi diyor yani senin gibiler için Hiçbiri şıkkı var zaten.![]()
Her Yerde Sen için yazın en iyi dizisi dememiş miydin.Canevim
Romantik komediler içinde evet. Canevim 27 Mayıs'ta başladı ondanHer Yerde Sen için yazın en iyi dizisi dememiş miydin.![]()
En iyisi Her Yerde Sen izleStar dışında güzel yaz dizisi çıkaran olmuyor Kiralık Aşk , Yüksek Sosyete ve Dolunaydan sonra geçen yaz olan hanzolu dizilerini sevemedim için yaz dizisi bakamadım![]()
Benim Tatlı Yalanım Şuna bir göz atarım iyiyse bu iyidir @xemrexxx sen önceden kontrol etmişsindir rapor et![]()
![]()
![]()
27 Mayıs olması fark etmez ki o da yaz dizisi.Romantik komediler içinde evet. Canevim 27 Mayıs'ta başladı ondanama sen sormuşsun diye bunu aldım.