Ne biliym ayol nasıl tutulur
@serhatt ın en değerli organı kız ayol orasıSenin kafana doğru ateş alacak![]()
senin hiçbir işe yaramayan o küçük beynine doğru doğrultup basmalı tetiğe@serhatt ın en değerli organı kız ayol orasıher gün başka biriyle paylaşıyor sonra nasıl yaşar ateş alırsa tüfek
![]()
senin hiçbir işe yaramayan o küçük beynine doğru doğrultup basmalı tetiğe![]()
Bence hayırlısı olur iffetlenmek zorunda kalır@serhatt ın en değerli organı kız ayol orasıher gün başka biriyle paylaşıyor sonra nasıl yaşar ateş alırsa tüfek
![]()
SENDEN daha iffetliyim kız ben edepsizBence hayırlısı olur iffetlenmek zorunda kalır![]()
![]()
![]()
yılmaz şahini bkm ye itelemiş timoşum bugün moralimi bozamazsınBZÇ hariç kaç dizi bitirdin cnm@xemrexxx
Ahahaha dolara da vur fiyat hepten düşüyoryılmaz şahini bkm ye itelemiş timoşum bugün moralimi bozamazsınayrıca binbir gecede teklif 150 bindi bu dizide 50 bin ayol gerileme bu resmen bitmesi gerekiyordu dizinin
![]()
@serhatt şoktan gebermiş diyorlar.Bu haftaki reytinglerle yazın da iş yapmayacağı belli olmuştu ama bari 10'da bitseydi nefret ediyorum tek sayıda kalmasından.ss
TEBRİKLER KANAL D SON YILLARIN EN DOĞRU KARARI.
Herkesten başrol olmuyor.
Ve tabii ki senaryo...
Yaz boyu devam etsin diyeceğim de senaryo sıkıntı ya.
Tutmazdı zaten, yaz sezonunda bir kez daha denemeye gerek yok.
Burak Sevinç’in bu dizi için boşu boşuna Söz’den ayrılmış olması... Müthiş bir kariyer planlaması.
Daha iyisini yapıyoruz gerçi kaynak çok nanayBZÇ hariç kaç dizi bitirdin cnm@xemrexxx
Nesi cimri be sen bedavaya oynardin burakla ; cimri olsa seni secerdiNeslihan ecunnusunu mü layık görmüş böyle yakışıklı parlağa cimri Timos@Çiğdem
Üstüne ben Timura para verirdim ahh keşke oynasam aşkımlaNesi cimri be sen bedavaya oynardin burakla ; cimri olsa seni secerdi![]()
Ben duyumlarımı paylaşırım ihtimal sundum oraya
Kaba etinden atmış gibisinBen duyumlarımı paylaşırım ihtimal sundum oraya![]()
Burak'ın en taş halini koydum ergenleri çekmek adınaKaba etinden atmış gibisin![]()
Neslihan ecunnusunu mü layık görmüş böyle yakışıklı parlağa cimri Timos@Çiğdem
@sokak sanati @xBUGRAx Kızmasınlar ama Neslihan annesi rolundemi oynayacakmış BurakınBen duyumlarımı paylaşırım ihtimal sundum oraya![]()