İrlandada dikkatli olması lazım kızların türk kızlarınınTabi cnm ülkede yeni şeyler öğreniyorsun İrlanda yine bişiler öğrenirsin orda da
İrlandada dikkatli olması lazım kızların türk kızlarınınTabi cnm ülkede yeni şeyler öğreniyorsun İrlanda yine bişiler öğrenirsin orda da
Niye cnm 😱😱😱İrlandada dikkatli olması lazım kızların türk kızlarının
Slow dansları tehlikeliNiye cnm 😱😱😱
Benim zaten ne işim olur orda ama sende dikkat et erkekte olsan İrlanda biraz tehrikeli yer gibiSlow dansları tehlikeli
BiliyorumBenim zaten ne işim olur orda ama sende dikkat et erkekte olsan İrlanda biraz tehrikeli yer gibi
Yok köpek balığı yiyorlarYamyam varmıdır acaba 😱😱😱
sezon finali 300 olaya nediyorsun komik miGüzel, 2 bölüm sonra dizi 3. dalyasını atacak. @pompy
Dizilerinin ingilizce çevirisini yapıyordun bir ara, istersen Almancaya da çevireyim daha international koksun senaryoların.Sezon Finalinde
sezon finali 300
Ben adam kullanacak sanmıstım meğer eşi yanlıs anlamıs komikti bence
Sevgilisi daha evli değilBen adam kullanacak sanmıstım meğer eşi yanlıs anlamıs komikti bence
Biz nasıl devam edecez bakalım dizideSevgilisi daha evli değil
böyle bir senaryo bekliyormuydun ama 299.Bölüm tam olaylı olacak ve 300.Bölüm Sezon Finali @vadikızı
Aaa senden bir afiş istemişti @Harunnn60 pompyı kırmayalım 300 e yaklasırkan299.Bölüm fragmanı
Yunanistandaki bir berber kızların başına dert açıyor
Bir berbere gizli giden erkek saç tıraşını kadınlar yapıyor diye
Sevgilisinden gizli gidiyor Yakalanacakmi yakalanırsa ne olacak
Irlandada dans Türk kızının başına dert oluyor Türk kızı nasıl kuŕtulacak
Slow dansla hamile kalan kıza ne olacak yoksa numaramızı hepsi Ali ozan Müdür taraf indan
Salı günü Yenisuda @Çiğdem