Mahsunum gelmiş temsilen karakuzuları bölümde de oynadıHasta falandır.ss
Mahsunum gelmiş temsilen karakuzuları bölümde de oynadıHasta falandır.ss
Eskisi kadar önemsemiyorum, bu yüzden hiç karşıma çıkmıyor sanırım. Lafını yapsaydım muhakkak yemiştim bir sürü spoiler. Youtube'dan bile yemedim spoiler düşün.Sürpriz gelişmeler var ama izlede gör tabi
Finalden spoi yemeden hala nasıl duruyorsun forumda
Bırak sende diziyi
İĞRENÇ!Kendini hemen mahsun yapmış demek ki mahsun gibi sevişirken partnerinin donunu yırtmak istiyor zilli 😱
Eskiden haftalık bölümü izlemedin diye spoi yemeden izlemek için canla başla uğraşırdınEskisi kadar önemsemiyorum, bu yüzden hiç karşıma çıkmıyor sanırım. Lafını yapsaydım muhakkak yemiştim bir sürü spoiler. Youtube'dan bile yemedim spoiler düşün.
Kendini hemen mahsun yapmış demek ki mahsun gibi sevişirken partnerinin donunu yırtmak istiyor zilli 😱
Bacım bu xemrexxx nerden biliyor mahsun sevişirken don yırttığını Öyle bi sahne mi vardi çukurda ben görmedim hiçSen sus bee galaya bile çağırmamıslar
Bacım bu xemrexxx nerden biliyor mahsun sevişirken don yırttığını Öyle bi sahne mi vardi çukurda ben görmedim hiç
Yıldızın donunu yırttı ya dizide nerenizle izliyonuz@xemrexxx in donunu yırttı ordan biliyor bence @Forumdash
ben izlemiyorum kiYıldızın donunu yırttı ya dizide nerenizle izliyonuz
O eskidendi, artık Çukur'a o kadar bağlı değilim beni çok soğuttular kendilerinden.Eskiden haftalık bölümü izlemedin diye spoi yemeden izlemek için canla başla uğraşırdın
Link at bizeYıldızın donunu yırttı ya dizide nerenizle izliyonuz
Yıldız da @serhatt gibi herkese verdiği için sahnenin özelliği yok koleksiyonuma eklemedimLink at bize
İnşallah yamaç beklerken idrisin pala bıyıklarını bulursun münasip yerlerindeben izlemiyorum ki
Yıldız da @serhatt gibi herkese verdiği için sahnenin özelliği yok koleksiyonuma eklemedim
İnşallah yamaç beklerken idrisin pala bıyıklarını bulursun münasip yerlerinde
İtiraz bile edemiyon
Barış öpecekse niye ediyimİtiraz bile edemiyon
Yaa bu zibidiyi görünce aklıma geldi bunun üçüncü sezonu başladımı @Forumdash
Yok daha 2 başladıYaa bu zibidiyi görünce aklıma geldi bunun üçüncü sezonu başladımı @Forumdash