'Survivor 2019' Yarın Akşam Yayınlanmayacak!

Aslında iyi evet @MEnes Halkaya @Aserat Jest Sosyeteye devam edecek :A Böyle reyting yüzünden harcanan yapımların nete geçmesi izleyenler için iyi :A

@Yiğitt Gibi güçlü olanlarda tv den devam ettiriyor Kuzgun gibi :A :A :A @Forumdash
Benim için bir sakıncası yok. Halka'yı izlemeye devam ettiğim sürece nerede olduğu hiç önemli değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Senin açından iyi bile reyting kaygısı yok 5 sene oynayın :A :A :A

Tabi oyuncular yine tv dizilerine kaçabilirler :A
Aynen reyting derdi olmaması, özgürlüğün sınırsız olması en güzeli. :A 5 seneye gerek yok biz 2 3 sezonda anlatacağımız hikayeyi anlatır efsane bir final yapıp olayı noktalarız. :A

Oyuncular dizinin nasıl bir efsane olduğunun farkında. Para için bu işi terk edeceklerini hiiiç sanmıyorum. Ortada sanatsal mükemmellik var sonuçta. :A

• Güldürdün
Aynen reyting derdi olmaması, özgürlüğün sınırsız olması en güzeli. :A 5 seneye gerek yok biz 2 3 sezonda anlatacağımız hikayeyi anlatır efsane bir final yapıp olayı noktalarız. :A

Oyuncular dizinin nasıl bir efsane olduğunun farkında. Para için bu işi terk edeceklerini hiiiç sanmıyorum. Ortada sanatsal mükemmellik var sonuçta. :A
Aslında bir bakıma göz dağı veriyorsunuz Halka ve Jest Sosyete @Aserat :A Nete taşnırız aklınızı basınıza alın diye tv dünyasına :A

Ama tv dünyasıda biz zaten sizi yayından kaldırdık diyip dikkate almayabilir :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu Baykal acaba dizi bitmedi diyemi kaldı :F O bölümleri izleyip izlemedini bilmedim için spoi vermiyeyim ama sanırım Halka bitmedi için bir değiştirdiler senaryoyu :A :A :A @Forumdash @xemrexxx
Baykal'la ilgili mevzuyu bilmiyorum evet. En son Sena ölmeden bir önceki bölümde kaldım. Hala ortaya çıkmamıştı kim olduğu. :A Ama Halka'dan ayrılacak bir ortamı yoktu Burak Sergen'in. Karakteri önemli yani adamın. :A

• Güldürdün
Baykal'la ilgili mevzuyu bilmiyorum evet. En son Sena ölmeden bir önceki bölümde kaldım. Hala ortaya çıkmamıştı kim olduğu. :A Ama Halka'dan ayrılacak bir ortamı yoktu Burak Sergen'in. Karakteri önemli yani adamın. :A
Sürpriz gelişmeler var ama izlede gör tabi :A :A :A

Finalden spoi yemeden hala nasıl duruyorsun forumda :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes