Çok şükür bu dizi de onların yanına gitti sonunda. Gece 12 buçukta hala devam ediyordu.@Harunnn60 senin geberttiğin @Çiğdem le @destere de cehenennemde kavuşmuştur@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
ay yapımla 2 dir batan aktris değil mi bu
Batan diziler ne ara 2. sezona çıkar oldu. ÇATLA.ay yapımla 2 dir batan aktris değil mi bu![]()
sak batacak hesabıyla 2.sezon onayı çıktı batmazsa elveda sanaBatan diziler ne ara 2. sezona çıkar oldu. ÇATLA.![]()
Cehennemdir orası: "senin ldugun her yer cennet bana" diyorlardır@Harunnn60 senin geberttiğin @Çiğdem le @destere de cehenennemde kavuşmuştur@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
Evet batacak zaten. SAK’ın batışı Kuzgun’un uçuşu olacak.sak batacak hesabıyla 2.sezon onayı çıktı batmazsa elveda sana![]()
sus faruk zaten ağlarken botoksun attı birkaç saat önceki sahnelerdeCehennemdir orası: "senin ldugun her yer cennet bana" diyorlardır![]()
İsrailde yaptırırım hem de en iyisinisus faruk zaten ağlarken botoksun attı birkaç saat önceki sahnelerde![]()
Bunlarda cehennemde şimdi ne cenneti@Harunnn60 senin geberttiğin @Çiğdem le @destere de cehenennemde kavuşmuştur@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
O ecünnüye bin basarım ben
GEBERSİN AMAN@Forumdash ın tansiyonu fırlayacak gece gece![]()