Çok güzel bir yorum ya
Çok güzel bir yorum ya
Hahah allahım yaKız @Dosi doğru mu ne de olsa sizin oranın sendromu@Harunnn60 @Forumdash @serhatt @vadikızı @ozmoturk
Genclesti 18-20 Yas arasında şu an senden çıtır kudurSenin Esma, Leyla'nın pembe montu gibi kombinlerle dolanıyor.@xemrexxx
Genclesti 18-20 Yas arasında şu an senden çıtır kudur![]()
Sesi hariç nesi var kendini izlettirecek![]()
Çok bile yaşadı![]()
Geberiyor mu sonunda moruk sultan![]()
izledim bu sahneleri. Şuan izliyorum diziyi. Aslında çok samimi bir dizi. Tüm duyguları yaşatan bir bölüm olmuş.
Çok güzel bir yorum ya![]()
Hahah allahım ya![]()
ah aha devriliyor 63 yıldır Boran soyadının hakkını veren çınarSenin Esma, Leyla'nın pembe montu gibi kombinlerle dolanıyor.@xemrexxx
Hele şükür.ah aha devriliyor 63 yıldır Boran soyadının hakkını veren çınar@DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @ozmoturk
yurtdışına 65 bölüm diye pazarlanıp 45. bölümde final yapan dizi değil mi bu
Hep pislik Star yüzünden.ss Konuyu saptırma sonunda kurtuluyoruz buruşuk Esma'dan.yurtdışına 65 bölüm diye pazarlanıp 45. bölümde final yapan dizi değil mi buay aynı sen işte
![]()
3 sezon 87 bölüm zamanında yapılan bir final daha nolsun bu devirde kolay mı şiddet, taciz, tecavüz, basit entrikalar olmadan buralara gelmekHep pislik Star yüzünden.ss Konuyu saptırma sonunda kurtuluyoruz buruşuk Esma'dan.![]()
Ben de kaliteli bir dizi olduğunun farkındayım ama etiketlerinle soğuttun o yüzden senin kadar pozitif olamıyorum.3 sezon 87 bölüm zamanında yapılan bir final daha nolsun bu devirde kolay mı şiddet, taciz, tecavüz, basit entrikalar olmadan buralara gelmekkudur
![]()
Ben de kaliteli bir dizi olduğunun farkındayım ama etiketlerinle soğuttun o yüzden senin kadar pozitif olamıyorum.![]()
cenaze sonrası şampanya eşliğinde yapacağım partime herkes davetlidirah aha devriliyor 63 yıldır Boran soyadının hakkını veren çınar@DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @ozmoturk
hahahah öpmüş sadece, ben daha ileriye giderim daha avantajlıyım esmaya göreparlağı kaparak ölüyor kudurEkli dosyayı görüntüle 68247