Oylar tekrar sayılsın@redrose 'nin oylarını kabul etmeyeceğim. Üye olur olmaz oy kullanmış.
O göremediğimiz grup içinde Ozan'a mesaj çekecem ayarlayabiliyormu diye.
Etkinliğimiz başladıktan sonra üye olanlar, özellikle son 1 ay üye olan kişilerin oylarını hesaplamayacağım. Şuan Serenay - 1 olarak düşünün. Diğer gruptada oy kullanmış.
Bilginize
@Forumdash @dreamy @Billy Kane @HachiKo @MEnes @MasacRE @denizz19 @vadikızı @Sherlock @bazinga @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat @FaJi @xemrexxx @turkuazz @alperuz @emrecnn @batuhankaralar @Maskeli Fedai @ozgur2113 @RüzgarGülü @Emre Ozansoy @soo @eskici @serhatt @12.Adam @ozmoturk @Nikos @kerem @mesmeso61 @sokak sanati @pompy @umuttanyel ve isteyenler
Buraları görüyozda, olurda Hazal ile Özge'nin farkı 1 olursa bakacaz durumaOylar tekrar sayılsın
Oylar tekrarlanmasın daBuraları görüyozda, olurda Hazal ile Özge'nin farkı 1 olursa bakacaz duruma
Hazal farkla önde böyle devam ederse gerek kalmazOylar tekrarlanmasın da
Fanlık yarişmamı bu güzellik yarişması mı?? Hayır yani ben güzellik diye biliyordumHazal farkla önde böyle devam ederse gerek kalmaz
Bana görede sen fanlık yapıyorsunFanlık yarişmamı bu güzellik yarişması mı?? Hayır yani ben güzellik diye biliyordum