Oylar tekrar sayılsın@redrose 'nin oylarını kabul etmeyeceğim. Üye olur olmaz oy kullanmış.
O göremediğimiz grup içinde Ozan'a mesaj çekecem ayarlayabiliyormu diye.
Etkinliğimiz başladıktan sonra üye olanlar, özellikle son 1 ay üye olan kişilerin oylarını hesaplamayacağım. Şuan Serenay - 1 olarak düşünün. Diğer gruptada oy kullanmış.
Bilginize
@Forumdash @dreamy @Billy Kane @HachiKo @MEnes @MasacRE @denizz19 @vadikızı @Sherlock @bazinga @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat @FaJi @xemrexxx @turkuazz @alperuz @emrecnn @batuhankaralar @Maskeli Fedai @ozgur2113 @RüzgarGülü @Emre Ozansoy @soo @eskici @serhatt @12.Adam @ozmoturk @Nikos @kerem @mesmeso61 @sokak sanati @pompy @umuttanyel ve isteyenler
Buraları görüyozda, olurda Hazal ile Özge'nin farkı 1 olursa bakacaz durumaOylar tekrar sayılsın![]()
Oylar tekrarlanmasın daBuraları görüyozda, olurda Hazal ile Özge'nin farkı 1 olursa bakacaz duruma![]()
Hazal farkla önde böyle devam ederse gerek kalmazOylar tekrarlanmasın da![]()
Fanlık yarişmamı bu güzellik yarişması mı?? Hayır yani ben güzellik diye biliyordumHazal farkla önde böyle devam ederse gerek kalmaz![]()
Bana görede sen fanlık yapıyorsunFanlık yarişmamı bu güzellik yarişması mı?? Hayır yani ben güzellik diye biliyordum![]()