Aslıhan son anda mı elenmiş ben en son baktığımda Burcu'yla birlikte üst tura çıkacak görünüyordu. Neyse Demet'e de bir şey demem tabii ki.Demet'in bundan başka ekleyebileceğim çok güzel diyeceğim fotosunu bulamadım @MasacRE Aslıyı zorlasın diye en güzelini ayarladım
@MasacRE eşitledi, bende ismini vermiyeyim (linç edersiniz) bir jüriyi etiketledim oy kullan diye rica ettim, o da o sırada onlineymiş, dakikasında Demet'e oy vermiş Eşitlik durumunda artık üst tura atamazdım. Burada 2li olmaları daha adil.(Aslı Enver'e de oy vermeyi çok istemekle birlikte) Demet Evgar
Aslıhan son anda mı elenmiş ben en son baktığımda Burcu'yla birlikte üst tura çıkacak görünüyordu. Neyse Demet'e de bir şey demem tabii ki.
Aslı geçer bu turu, ee konuşacağına oyla!Aslı'nın ezik gibi ezmesi lazım. Aa, URL kısmına bakıyorum: Fav10.net!
Sen de hep aynı şeyi söylüyorsun.konuşacağına oyla!
Çünkü aynı şeyi söyletiyorsunSen de hep aynı şeyi söylüyorsun.
Demet'in fark atacağı 40 km öteden belli, bir de utanmadan "Aslı bu turu geçer." diyorsun.Çünkü aynı şeyi söyletiyorsun
Ozaman şampiyon Demet olur ve eski şampiyonlar şampiyon olmaz. Bizim istediğimizde bu değilmi?Demet'in fark atacağı 40 km öteden belli, bir de utanmadan "Aslı bu turu geçer." diyorsun.