Aslı Enver - Demet Evgar / En Favori Güzel 2019 / Çeyrek Final - 4. SON GRUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,534
Puanı
1,060
Aslı Enver
56f8f45518c7733cb43a5da4.jpg

Demet Evgar
demet-evgar-696x392.jpg

Demet'in bundan başka ekleyebileceğim çok güzel diyeceğim fotosunu bulamadım :F @MasacRE Aslıyı zorlasın diye en güzelini ayarladım :Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
(Aslı Enver'e de oy vermeyi çok istemekle birlikte) Demet Evgar
Demet'in bundan başka ekleyebileceğim çok güzel diyeceğim fotosunu bulamadım :F @MasacRE Aslıyı zorlasın diye en güzelini ayarladım :Z
Aslıhan son anda mı elenmiş ben en son baktığımda Burcu'yla birlikte üst tura çıkacak görünüyordu. :( Neyse Demet'e de bir şey demem tabii ki. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
(Aslı Enver'e de oy vermeyi çok istemekle birlikte) Demet Evgar

Aslıhan son anda mı elenmiş ben en son baktığımda Burcu'yla birlikte üst tura çıkacak görünüyordu. :( Neyse Demet'e de bir şey demem tabii ki. :Z
@MasacRE eşitledi, bende ismini vermiyeyim (linç edersiniz) bir jüriyi etiketledim oy kullan diye rica ettim, o da o sırada onlineymiş, dakikasında Demet'e oy vermiş :A Eşitlik durumunda artık üst tura atamazdım. Burada 2li olmaları daha adil.
3 düzenli oy kullanan üyeler kullanmadı önceki tur :S

Demet'in fark atacağı 40 km öteden belli, bir de utanmadan "Aslı bu turu geçer." diyorsun. :A
Ozaman şampiyon Demet olur ve eski şampiyonlar şampiyon olmaz. Bizim istediğimizde bu değilmi? :A
Mine Tugay ve Demet Evgar sürpriz isimler oldu bu sene :A
Bu arada git Tols'a söylen. O son dakika oyunu Demet'e vermeseydi Demet bu turda olmayacaktı :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Burada Aslı -1 olarak hesaplayacağız :D

Demet'in fark atacağı 40 km öteden belli, bir de utanmadan "Aslı bu turu geçer." diyorsun. :A
@MasacRE şu mesajda Demet, Aslı'nın 2 katı oy sahibiydi ve sen yine ve yeniden @MEnes e kız. ama Bu kez çok kız çünkü Aslı elenebilr :Ttabi Fahriye gibi sonradan açılabilirde,
Belli olmuyor

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...