- Reaksiyon puanı
- 115,877
- Puanı
- 1,060
Bende bu konuyu arıyordum
2 gündür ne oluyor böyle bu takımlara
Bende bu konuyu arıyordum
Sadece iki gündür de değil, kaç turdur oluyor böyle acayip şeyler. Bunca yıldır futbol izlerim, ben böyle bir şey görmedim ya. Gördüğüm en acayip en heyecanlı ŞL sezonuBende bu konuyu arıyordum
2 gündür ne oluyor böyle bu takımlara
Ben binde bir açıp izledim ama 2 gündür izliyorum. Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında 3-0 dan 3-3 yapması geldi aklıma bu iki gündeSadece iki gündür de değil, kaç turdur oluyor böyle acayip şeyler. Bunca yıldır futbol izlerim, ben böyle bir şey görmedim ya. Gördüğüm en acayip en heyecanlı ŞL sezonu
Tottenham geçen tur da müthiş heyecanlıydı. Böyle geri dönüş olayı değil o daha farklı ama o da müthiş maçtı. Onun dışında Juventus Atletico'yu geri dönüp eledi, ManU Psg'ye karşı geri dönüş yapıp eledi, olaylar olaylar valla tarihi bir sezon olduBen binde bir açıp izledim ama 2 gündür izliyorum. Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında 3-0 dan 3-3 yapması geldi aklıma bu iki günde
Finalde kimi destekliyorsun?
Kimi destekeldiysem kaybetti Bugün gönlüm Ajax'tan yanaydıTottenham geçen tur da müthiş heyecanlıydı. Böyle geri dönüş olayı değil o daha farklı ama o da müthiş maçtı. Onun dışında Juventus Atletico'yu geri dönüp eledi, ManU Psg'ye karşı geri dönüş yapıp eledi, olaylar olaylar valla tarihi bir sezon oldu
Finalde Liverpool'u destekliyorum o yüzden umarım başta Tottenham öne geçer
Doymadılar zehirli okları saçmalara
Sende bir İngiltere düşmanlığı sezdim Favorin de Tottenham olsun lütfenKimi destekeldiysem kaybetti Bugün gönlüm Ajax'tan yanaydı
Liverpool'u sevmem ama rakibi ingiliz olunca pek farketmiyor. Final maçında belirlerim favorimi ve o değil, rakibi kazanır
Şu maçtan veya dünkü maçtan sonra bizim ligdeki herhangi bir maça 'müthiş' demen fazlasıyla ???'lık bir durum, kusura bakma.Noldu la neye şaşırdın
Yalnız sen de her sene İngilizler kazanıyor gibi konuşma be Bir geçen sene Liverpool final gördü, ondan önce son başarıları 2012'de Chelsea'nin şampiyonluğuymuş DK desen en son 1966'da şampiyon olmuşlar. Neresi üstün ırk bunun?1. gol geliyor hemen her kafadan bir ses "Ajax fişi çekti." "Farka gider bu maç."
2. gol geldi yine konuşuyorlar: "Liverpool vs Ajax finali hayırlı olsun."
Karşında İngiltere Ligi'nde oynayan bir takım var. İngiliz ruhu ve zekası var. Dün Liverpool yaptı bugün bu adamların da yapacağı açık, net ve basitti. Tecrübenin ve "Üstün Irk" olmanın farkıdır bu işte.
İngilizlere biat edin, Üstün Irk karşısında diz çökün, İngiliz himayesine girmek için can atın.
Ajax'a helal olsun. Çok güzel bir futbol izlettiler.
haha evet ama bir sor neden, sevmediğim GS ile şampiyonlar ligi sırasında fanatik taraftarlarının daima olay çıkarmasından dolayı sevmiyorum. Küçüken işlemiş beynime ve ogün bugündür sevmiyorum Chelsea ve Liverpool'uSende bir İngiltere düşmanlığı sezdim Favorin de Tottenham olsun lütfen
Ne bizim ligi ne diyorsun? City-Tottenham maçını diyorum, müthiş değil miydi neydi sen söyle.Şu maçtan veya dünkü maçtan sonra bizim ligdeki herhangi bir maça 'müthiş' demen fazlasıyla ???'lık bir durum, kusura bakma.
😡 😡 İşler değişti artık, Chelsea vs Arsenal finali de adım adım yaklaşmakta. Kaçınılmaz son.Yalnız sen de her sene İngilizler kazanıyor gibi konuşma be Bir geçen sene Liverpool final gördü, ondan önce son başarıları 2012'de Chelsea'nin şampiyonluğuymuş DK desen en son 1966'da şampiyon olmuşlar. Neresi üstün ırk bunun?
onun aklı BJK - FB maçına gitti Daha o maçın etkisinde @DarkLegenDNe bizim ligi ne diyorsun? City-Tottenham maçını diyorum, müthiş değil miydi neydi sen söyle.
Yahu biz takmıyoruz öyle şeyleri sen mi gidip taktın onahaha evet ama bir sor neden, sevmediğim GS ile şampiyonlar ligi sırasında fanatik taraftarlarının daima olay çıkarmasından dolayı sevmiyorum. Küçüken işlemiş beynime ve ogün bugündür sevmiyorum Chelsea ve Liverpool'u
Beşiktaş vs Fenerbahçe maçından bahsediyorsun sandım. Az kalsın kara listeye alacaktım seni.Ne bizim ligi ne diyorsun? City-Tottenham maçını diyorum, müthiş değil miydi neydi sen söyle.
Bu sene başarılı oldular o kadar işte daha fazla abartmanın lüzumu yok Son yıllarda İspanyollar ile Almanların üstünlüğü net ortada.😡😡 İşler değişti artık, Chelsea vs Arsenal finali de adım adım yaklaşmakta. Kaçınılmaz son.