Evet daha fazlasıyım
Hanginiz daha çok ediyonuz ona göre pazarlayalim @xBUGRAx angarada fiyatlar neBen çoktan öptüm
Evet daha fazlasıyım
Hanginiz daha çok ediyonuz ona göre pazarlayalim @xBUGRAx angarada fiyatlar neBen çoktan öptüm
Hanginiz daha çok ediyonuz ona göre pazarlayalim @xBUGRAx angarada fiyatlar ne
Ne ankarası??? Deniz görmeden yaşayamamHanginiz daha çok ediyonuz ona göre pazarlayalim @xBUGRAx angarada fiyatlar ne
@denizz19 veririz Sana o zamanNe ankarası??? Deniz görmeden yaşayamam
Marul demedim deniz dedim@denizz19 veririz Sana o zaman
Me olduğuna ben karar veririm neticede Faruk da marul kafa da bnm eserimMarul demedim deniz dedim
Faruku israile yolladın en sonMe olduğuna ben karar veririm neticede Faruk da marul kafa da bnm eserim
Döndü oradan son p4 bölüm .ssFaruku israile yolladın en son
Ne güzel kakalamiştik. Orada kalabilir.Döndü oradan son p4 bölüm .ss
Aslı ile gitti yanlız o yüzden kakalama riskini göze alamadım .ssNe güzel kakalamiştik. Orada kalabilir.
Akıl tutulması yasadiğini biliyordum Yunanistana bari kakala tek başinaAslı ile gitti yanlız o yüzden kakalama riskini göze alamadım .ss
Kaliteli bir Yunan mali ile takas edebilirim aslındaAkıl tutulması yasadiğini biliyordum Yunanistana bari kakala tek başina
Bari o da şarkıcı olsunKaliteli bir Yunan mali ile takas edebilirim aslında
Olur 3-4 aday varBari o da şarkıcı olsun
Anket yapmayı unutmaOlur 3-4 aday var
En iyisini ben bilirim yaşasa @Çiğdem e de sorabilirdim.ssAnket yapmayı unutma
Facesini dürt fialn. En son attiği postu filan bak. Yorum yaz. Yorumunu okuyan biris cevap verir illaEn iyisini ben bilirim yaşasa @Çiğdem e de sorabilirdim.ss