Mesleğinin gazetecilik olduğunu düşünüyorum.Hmmmm bu bahsedilen yeni bir konuysa telafi edeyim bari
Mesleğinin gazetecilik olduğunu düşünüyorum.Hmmmm bu bahsedilen yeni bir konuysa telafi edeyim bari
Sen gizli karıştıransın. Not ettim seni. .AAa, hangi entrika-mız? En son ne zaman entrika çevirdiğimi bile hatırlamıyorum bile.
@kerem bak gör bunları, kutlama günü çocuğu tarafından nasıl da iğrenç iftiralara uğruyorum. Umarım bu adamın konularını açmazsın bir daha.Sen gizli karıştıransın. Not ettim seni. .A
Bak bi afalladım şimdi Niye ki yazdiğim mesajla ne alakası var yada hediyelerle?Mesleğinin gazetecilik olduğunu düşünüyorum.
Geçen haftalar senin tarafından sırtımdan bıçaklandığım doğrudur. Adam haklı.@kerem bak gör bunları, kutlama günü çocuğu tarafından nasıl da iğrenç iftiralara uğruyorum. Umarım bu adamın konularını açmazsın bir daha.
Aşırı Alman Köpeğimi üstüne salarsam görürsün haklılığı.Geçen haftalar senin tarafından sırtımdan bıçaklandığım doğrudur. Adam haklı.
Iki gözüm üstünde, birdaha görürsem ben üstüne köpek değil zombi salarım.Aşırı Alman Köpeğimi üstüne salarsam görürsün haklılığı.
Nerede bu destere sen bilirsin kesin.İyi halt etmiş bunda kutlanacak ne var.ss neyse @destere nin bacaklarını hediye edeyim bari meluna Ekli dosyayı görüntüle 67704
Bir tedirgin oldun sanki. @keremBak bi afalladım şimdi Niye ki yazdiğim mesajla ne alakası var yada hediyelerle?
Teşekkür ederim. Bende forumda mesajlarını özlemişim geçen fark ettim.Tebrikler @Harunnn60 'cum. Nice güzel mesajlara. Konuda güzel olmuş eline sağlık @kerem
İntikamını al @DarkLegenDGeçen haftalar senin tarafından sırtımdan bıçaklandığım doğrudur. Adam haklı.
Off @turkuazz bunlar ne güzel hediyeler böyle. Eline emeğine sağlık. ZZ
Off @turkuazz bunlar ne güzel hediyeler böyle. Eline emeğine sağlık. ZZ
Cıngılını çalalım hemen
Böyle bir bardak yollasana bana.
Benim bile yok nedenseBöyle bir bardak yollasana bana.
TeşekkürlerCıngılını çalalım hemen
Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz