Hande Erçel
Özge Özpirinçci
Aslı Enver
Ece Ç.
Gökçe B.
Afra S.
Aslı T.
Nilay Deniz
Özge Özpirinçci
Aslı Enver
Ece Ç.
Gökçe B.
Afra S.
Aslı T.
Nilay Deniz
Şimdi oylamayayım32 grup boyunca oylayanları etiket listesine aldım (MEnes, Dark ve Tols hariç (geçici))
@dreamy @Billy Kane @HachiKo @MasacRE @denizz19 @vadikızı @Sherlock @bazinga @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @turkuazz @alperuz @emrecnn @batuhankaralar @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Emre Ozansoy @soo @eskici @serhatt @12.Adam @ozmoturk @kerem @mesmeso61 @sokak sanati ve oylamak isteyenler
Cidden en zor grup şuan bu benim içinŞimdi oylamayayım
Aşırı zor sonraya bırak oylamayıCidden en zor grup şuan bu benim için
Kalan 3 grupta kimler hangi sırada şuan bilmiyorum. Kağıda yazmıştım. Foto indirirken bakıyorum bende listeye
Bir yandan kimler oy kullanmış, kim hangi oranda bilememek merak ettiriyor. Ben fazla dayanamayıp oylamami yaparım gibiAşırı zor sonraya bırak oylamayı
bu grup tek kaldı sanırım oylamadığımÇok zor grup, galiba en zorlanacağım olacak.
Hande Aslı ve Afra garanti oylarım ama 4. isimde çok kararsızım :S
Benimkide galiba 3 tane oylamadığım. Ard arda konu açıp bildirimlere dalınca hangi konuda olduğumuzu bile bilmiyorumbu grup tek kaldı sanırım oylamadığım
İlk iki seçim aynı yazmışsınHande
Aslı E
Afra ve 4. seçenekte çok zorlamdım, somra yorunlarda Ece'yi görmedim oyüzden ona oy verdim. sayemde 0 oydan kurtulmuş
Ece, Aslı T ve Özge arasında kararsızdım.
@turkuazz artık bende oyladım
İlk iki seçim aynı yazmışsın
Senin Aslı, Aslı Enver?Nilay
Hande
Özge
Aslı