Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Vivir Sin Permiso 13. bölüm sezon finali:

Carlos ve Nina ana karakterin çocukları olarak çok etkisizdi
son sahnede mario öldü mü belirsiz
nemonun hastalığı ilerledikçe iyi şeyler izlicez gibi
chon ile berta tam can sisterlar :A birbirlerini boğazlarlar 2.sezona

sezona puanım : 8.5 bakalım ilk hangi yapımcı bu diziyi uyarlıyacak , ege de bir sahil kasabasındaki alzaymırlı uyuşturucu kaçakçısının hikayesi yakında türk televizyonlarında:A :A :A :A
bu arada şu oğlan @serhatt gibi her türlü pozisyonda kullanılmış yazık be :A @Forumdash @Dosi @Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @ozmoturk
fdgfdgfd.png

sezona puanım : 8.5 bakalım ilk hangi yapımcı bu diziyi uyarlıyacak , ege de bir sahil kasabasındaki alzaymırlı uyuşturucu kaçakçısının hikayesi yakında türk televizyonlarında:A:A:A:A
bu arada şu oğlan @serhatt gibi her türlü pozisyonda kullanılmış yazık be :A @Forumdash @Dosi @Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 67470
Niye ege?

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

sezona puanım : 8.5 bakalım ilk hangi yapımcı bu diziyi uyarlıyacak , ege de bir sahil kasabasındaki alzaymırlı uyuşturucu kaçakçısının hikayesi yakında türk televizyonlarında:A:A:A:A
Ekli dosyayı görüntüle 67470
Ben bu kadar iğrençleşmem :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • İlginç
soldakinden teklif alsam ben de ölürdüm :A
CW seneye bitiyor cnm:A Dean olmadıktan sonra Flashcıgım da zor kurtarır:A
hayatım neyse ne ben genel hikayeyi bir anlatayım siz de başlarsınız uyarlanmadan :A ana karakterler aşağıdaki fotoda

ortadaki amca nemo kendisi galiçya bölgesinin number 1 uyuşturucu kaçakçısı sonra çocuklarına temiz miras bırakmak için bu işleri bırakmaya karar veriyor doğum gününde alzaymır olduğunu öğreniyor
yanındaki sarışın chon , nemonun karısı pek mutlu evlilikleri yok
kırmızılı kızı nina pariste sanat manat okuyor falan
yanındaki carlos , nemonun oğlu onun yanındaki alejandro carlosun sevgilisi
nemo ilk alzaymır krizi anında alejandronun babasını öldürüyor sonrasında olaylar gelişiyor falan:X

öteki taraftakilerden ilki mario nemonun manevi oğlu herkesi ayakta uyutuyor
yanındaki lara, nemonun ilk çocuğu ama babasını reddetmiş ; babasının fabrikasında işçi olarak çalışıyor
onun yanındaki malcom istihbaratçı nemonun şirketinde işe giriyor ; lara ile de yakınlaşıyor
sarı montlu da ferro ; nemonun sağ kolu

bir bu kadardan fazla da yan karater var bir tigre var zaten tam serhatı susturacak bir tip :A neyse uyarlanınca izlersiniz bunu izlemezseniz:A

hayatım neyse ne ben genel hikayeyi bir anlatayım siz de başlarsınız uyarlanmadan :A ana karakterler aşağıdaki fotoda

ortadaki amca nemo kendisi galiçya bölgesinin number 1 uyuşturucu kaçakçısı sonra çocuklarına temiz miras bırakmak için bu işleri bırakmaya karar veriyor doğum gününde alzaymır olduğunu öğreniyor
yanındaki sarışın chon , nemonun karısı pek mutlu evlilikleri yok
kırmızılı kızı nina pariste sanat manat okuyor falan
yanındaki carlos , nemonun oğlu onun yanındaki alejandro carlosun sevgilisi
nemo ilk alzaymır krizi anında alejandronun babasını öldürüyor sonrasında olaylar gelişiyor falan:X

öteki taraftakilerden ilki mario nemonun manevi oğlu herkesi ayakta uyutuyor
yanındaki lara, nemonun ilk çocuğu ama babasını reddetmiş ; babasının fabrikasında işçi olarak çalışıyor
onun yanındaki malcom istihbaratçı nemonun şirketinde işe giriyor ; lara ile de yakınlaşıyor
sarı montlu da ferro ; nemonun sağ kolu

bir bu kadardan fazla da yan karater var bir tigre var zaten tam serhatı susturacak bir tip :A neyse uyarlanınca izlersiniz bunu izlemezseniz:A

Göster o Tigreyi bana :A

• Güldürdün