ben tartışma seviyorum kaos seviyorum şimdi bir taraf toptan yok olursa canım sıkılır forumdaBu Serhat'ı yok etmek en mantıklısı, bize katıl.
ben tartışma seviyorum kaos seviyorum şimdi bir taraf toptan yok olursa canım sıkılır forumdaBu Serhat'ı yok etmek en mantıklısı, bize katıl.
Allah korusun Giresun'a otobüs bileti aldım evine gidecem nerde bu1 hafta daha gelmezse artık kadınlardan hoşlanmaya başlarsın sen
son gülen iyi güler..Senelerdir kimsenin beceremediğini ben halettim
Kesinlikle, artık birisi yokken diğeri eksikliği tamamlar.
Sen ve @MasacRE sayesinde oldu tabiki bu oranlar. Ben sadece fitili ateşledim etkinliği başlatmakla
@Harunnn60 bunu da kapat mahzene bak nereye gidiyorAllah korusun Giresun'a otobüs bileti aldım evine gidecem nerde bu
ben yok olursam forumda yok olurBu Serhat'ı yok etmek en mantıklısı, bize katıl.
ÇİĞDEM benim dünya ahret bacım@Harunnn60 bunu da kapat mahzene bak nereye gidiyor
Bu oranlar Nisan ayının aylığınada etki eder 1 ay etkisini göstermiş olacak. @serhatt a acıdım
Yaşça büyükler bacı olamıyor mu safoz
1 ay sonra biter etkinlirk. Sonra rahat nefes alırsın ama bukez yabancı güzel etkinliği başlar @Sherlockson gülen iyi güler..
ona oy moy bekleme benden1 ay sonra biter etkinlirk. Sonra rahat nefes alırsın ama bukez yabancı güzel etkinliği başlar @Sherlock
ilginç detayları yakalamak benim işimOldukça ilginç bir istatistik...
hemende kendine pay biçmişO son mesajı ben yazdırdım ona
Doğru bir cümle.ilginç detayları yakalamak benim işim
hemende kendine pay biçmiş
Tüm büyüyü bozdun o mesajı yazdırmakla
yalnız seninkide düz hesap, güzelmiş 500
O zaman ilk olarak seni ortadan kaldırıcam