1-7 Nisan | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Konu Açanları

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Haftanın En Çok Hit Kazananları

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Dosi and Angelica
En Favari Güzel ile çoşmuşum :A Mesaj yazmada 1 senedir hiç bukadar yazmamıştım 😱

@Sherlock tahminim tuttu :F
Bir önceki hafta forumu durgun görünce etkinliğe el attim ve kendini belli etmiş :D
Bu arada Yavuz ve Kopuk ikilisi olduğumuzu iyice hisettim :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
En Favari Güzel ile çoşmuşum :A Mesaj yazmada 1 senedir hiç bukadar yazmamıştım 😱

@Sherlock tahminim tuttu :F
Bir önceki hafta forumu durgun görünce etkinliğe el attim ve kendini belli etmiş :D
Bu arada Yavuz ve Kopuk ikilisi olduğumuzu iyice hisettim :bhr:

Tahmininin tutmasını bırak, üç listede birden zirveyi almışsın. :A Sana demiştim, biz ortağız diye...

• Harika
Reactions: Dosi
Böyle bir tablonun es geçilmesi beni üzerdi. Sevindim geçte olsa gelmesine :Z sanada hayırlı olsun. İlkkez sende el attın :A

Ozan anca cevap verdi, yoksa daha önce açardım. :A @Çiğdem'in yokluğunu hissettirmemem lazımdı, bir diğer yeşilli yönetici olarak. :A Tekrar tebrik ediyorum... :A

• Harika
Reactions: Dosi
Yok geçen hafta Çiğdem vardı, bu geçen haftanın konuları, tezin çürüdü :A @Sherlock @MasacRE
Ecünnüler, parlaklara karşı üstün olduğunu bu hafta (1-7 Nisan) kanıtlamıştır. Teşekkürler Fav10'un ecünnü sever halkı, teşekkürler @Dosi hanım, teşekkürler @MasacRE bey... :A
Bu şer ittifakını ( @Dosi @Sherlock @MasacRE ) Allah'a havale ediyorum...
@Çiğdem demek ki destere hasretinden konuları baltalayamadı @Harunnn60 artık çkarsın fok balığını mahzenden bence :A

Bu şer ittifakını ( @Dosi @Sherlock @MasacRE ) Allah'a havale ediyorum...
Senelerdir kimsenin beceremediğini ben halettim :A
Ozan anca cevap verdi, yoksa daha önce açardım. :A @Çiğdem'in yokluğunu hissettirmemem lazımdı, bir diğer yeşilli yönetici olarak. :A Tekrar tebrik ediyorum... :A
Kesinlikle, artık birisi yokken diğeri eksikliği tamamlar.
Sen ve @MasacRE sayesinde oldu tabiki bu oranlar. Ben sadece fitili ateşledim etkinliği başlatmakla :F

Senelerdir kimsenin beceremediğini ben halettim :A

Kesinlikle, artık birisi yokken diğeri eksikliği tamamlar.
Sen ve @MasacRE sayesinde oldu tabiki bu oranlar. Ben sadece fitili ateşledim etkinliği başlatmakla :F

Söz konusu güzeller olunca hamamdan çıktık ve yardırdık. :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi