Sen hele bir diziye başlada ama sen başlayana kadar @Forumdash gider zaten sende öyle öyle zaman kazanacanİzlerim canım ne olacak, bir sezonu ancak iki tane falan tv dizisi uzunluğunda zaten![]()
Sen hele bir diziye başlada ama sen başlayana kadar @Forumdash gider zaten sende öyle öyle zaman kazanacanİzlerim canım ne olacak, bir sezonu ancak iki tane falan tv dizisi uzunluğunda zaten![]()
Yok nisan sonunda yeni sezon var, o çıkmadan ilkini izleyeceğimSen hele bir diziye başlada ama sen başlayana kadar @Forumdash gider zaten sende öyle öyle zaman kazanacan![]()
Bu Çağatay hapisten kaçmak için hamburgeci kılığında amerikaya elaman olmaya gidiyordu değilmi en son @Forumdash olayı yalanlamaya çalıssadaYok nisan sonunda yeni sezon var, o çıkmadan ilkini izleyeceğim![]()
Yok öyle bir şey, yalan haberBu Çağatay hapisten kaçmak için hamburgeci kılığında amerikaya elaman olmaya gidiyordu değilmi en son @Forumdash olayı yalanlamaya çalıssada@Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt
Uydur uydur sen yalancıBu Çağatay hapisten kaçmak için hamburgeci kılığında amerikaya elaman olmaya gidiyordu değilmi en son @Forumdash olayı yalanlamaya çalıssada@Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt
Hazar'ı beğendim sadece, Okan Yalabık çok klasik geldi. Cool zengin ve sırlarla dolu sır dünyasına sahip bir adam. Ne kadar da şaşırtıcı.
Hazar'ı itici bulanlar daha çok aslında. Hele hele o amerikan dublaj vari repliklerleHazar'ı beğendim sadece, Okan Yalabık çok klasik geldi. Cool zengin ve sırlarla dolu sır dünyasına sahip bir adam. Ne kadar da şaşırtıcı.![]()
Ryan OK de Erkan ne beeFarukta bir Erkan ozerman bir Ryan Murphy olmasi çabası var her ne kadar kerem catay gibi takilsa da![]()
Konuş kütükcüğüm konuşBenim de çok yüksek beklentim yok ama her türlü Çukur rezilliğinden iyidir![]()
Çağataya kim el verirse onun elini tutarım