diğerleri neresinde kaldı 😱Boşverin @serhatt @MasacRE @dreamy bulaşmayın ayoll biz @Harunnn60 ile pişman olduk @Forumdash abicimin elinde tek @Yiğitt kaldığı için hamle yapıyor işte@xemrexxx
diğerleri neresinde kaldı 😱Boşverin @serhatt @MasacRE @dreamy bulaşmayın ayoll biz @Harunnn60 ile pişman olduk @Forumdash abicimin elinde tek @Yiğitt kaldığı için hamle yapıyor işte@xemrexxx
Sen benim dediğime gel abicim fanları bile yüzüne bakmadı dizininGÖrdün mü bu da senin destere olayı gibi kaynatmaya çalişiyorİzlediysen izledim de dövecek değiliz ya azcık dalga geçeriz
![]()
Az sonra bu ne tantana uyuyoruz diye resim atar
Eğer bir gözü açık bizi gözetlemiyorsa hiçbirşey bilmiyorum abicimAz sonra bu ne tantana uyuyoruz diye resim atar![]()
Aynen bacım
Seni bir @Harunnn60 ile denk getirebilseydikAynen bacımŞimdi sessiz takılıyor bizi mors etmek için ama yemezler. Bildirimler huzur vermeyecek ona
@xemrexxx
Kendime güvenip zaman da veremiyorum ki
Bende yatayım artık cicili bicili rüyalarKendime güvenip zaman da veremiyorum kiNeyse illa denk geliriz
:
İzlemedim. 2. sezonun başlamasına doğru izlemeyi planlıyorumBuluruz bişeyler sen bi söyle![]()
Benim de çok yüksek beklentim yok ama her türlü Çukur rezilliğinden iyidirBoşverin @serhatt @MasacRE @dreamy bulaşmayın ayoll biz @Harunnn60 ile pişman olduk @Forumdash abicimin elinde tek @Yiğitt kaldığı için hamle yapıyor işte@xemrexxx
Ozaman @Forumdash a bırakıyorum seni izlede aklın başına gelsin 4-5 sezonBenim de çok yüksek beklentim yok ama her türlü Çukur rezilliğinden iyidir![]()
Adını bile başka bir isimle andırıyor her kimliğe girer @ForumdashFarukta bir Erkan ozerman bir Ryan Murphy olmasi çabası var her ne kadar kerem catay gibi takilsa da![]()
Benim de çok yüksek beklentim yok ama her türlü Çukur rezilliğinden iyidir![]()
İzlerim canım ne olacak, bir sezonu ancak iki bölüm falan tv dizisi uzunluğunda zaten