Emmi Fikretin çocuğunu arayan kişimiydi orayı bir açıklasanıza ayoll @xemrexxx @Forumdash
Emmimiydi yoksa Emmiyi başka oyuncu gibimi kullanmışlar
Çarpışmaya sızdım mesela onu etkisiz hale getirdim sırada Çukur@denizz19 NTCmedya adına sızmaya calişmiş dizimize
Ben senin için her zaman 1. tehlikeyimJunior @xemrexxx olarak ilerde tehrike yaratabilirsin
Emmiydi safoz .ssEmmi Fikretin çocuğunu arayan kişimiydi orayı bir açıklasanıza ayoll @xemrexxx @Forumdash
En çok şuna gülüyorum Benzin masrafı yok masrafsız araç @MEnes @xemrexxx @MasacRE @Sherlock @serhatt @ömer karataş @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @ForumdashOğlum, bu diziyi niye izliyorsunuz? Kafayı yiyeceğim şimdi.
Emminin olaydan haberi olup babasıyla görüşüp sonradan Mahsuna olayı anlatması lazımdı Senarist senarist kel kafalı herifini öldürmek için senaryoyu değiştirmiş gibi sosyal medyanın dedine göre sürekli karar değiştiriyor @ForumdashEmmiydi safoz .ss
senide önüne bağlamalı at gibi çekersin @xemrexxxEn çok şuna gülüyorum Benzin masrafı yok masrafsız araç @MEnes @xemrexxx @MasacRE @Sherlock @serhatt @ömer karataş @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash
kendimden nefret ettim
En çok şuna gülüyorum Benzin masrafı yok masrafsız araç @MEnes @xemrexxx @MasacRE @Sherlock @serhatt @ömer karataş @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash
Senin boyun daha müsaitsenide önüne bağlamalı at gibi çekersin @xemrexxx
En iyi yaptığın şey @xemrexxxkendimden nefret ettim
Bana karşı diyordun ben aksini söylerken @MEnesGeçtiğimiz günlerde Çukur'un yönetmeni için başarılı lafını kullanmıştım, adaşım @MEnes şahidim. Söylediğim o sözü, bu sahnenin arkasından geri alıyorum. Önceden çektikleri çatışma sahneleri için hadi neyse dedik, olabilir dedik de bu nedir? Madem çekemeyeceksiniz, elinizde bütçe yok, böyle bir sahne çekmeyin hiç ya. Daha basit bir çatışma sahnesi izleyebilirdik bu sahne yerine, yeterli olurdu yani. Game of Thrones'un "Battle of Bastard" bölümünün çok çok düşük bütçelisi, dalga geçtiğimiz Hint dizilerinden fırlamış bir sahne gibi. Bu nedir ya?
Uluç Bayraktar'ın Çarpışma'da çektiği patlama sahnesinin ardından Ay Yapım'a methiyeler dizmiştik, çünkü gerçekten cesaret gerektiren ve kaliteli bir sahneydi. Şimdi de gömme vakti, koskoca Ay Yapım'ın kurgucusu her kimse, şu sahneyi görünce "atalım bu sahneyi, rezil oluruz" dememiş mi? Ergen kitleyi tatmin etmek amacıyla çekilmiş bomboş bir sahne. Ki YouTube'da gördüğüm kadarıyla malum Çukur kitlesi de sövüyor bu sahneye.
Emmi Fikretin çocuğunu arayan kişimiydi orayı bir açıklasanıza ayoll @xemrexxx @Forumdash
Bana karşı diyordun ben aksini söylerken @MEnes
Kendiside zaten itiraf etti sosyal medyaya göre senaryo değiştiriyorum diye yanı belirli çizgisi yok Emmi fikreti aramıs yanı mahsunun babasıyla emmi tekrar görüşmeden öldürmeleri saçma mahsunada olayı emmi anlatması lazımdı yoksa geçmişte olamsının anlamı yok yine sosyal medya gazına gelip kel kafalı herifi öldürmek için bu sahnelerlede veletleri gaza getirmek için senaryonun yine içine etmiş
Kim bu zırvacı cahil. O sahneler izleyiciyi aşağılayan sahneler. Hoş, bu millet ve dizinin izleyicileri en fazla bunu hak ediyor.senarist gökhan horzum'dan açıklama geldi
senarist gökhan horzum'dan açıklama geldi
Kim bu zırvacı cahil. O sahneler izleyiciyi aşağılayan sahneler. Hoş, bu millet ve dizinin izleycileri en fazla bunu hak ediyor.