Zengin ve Yoksul - Tanıtım Fragmanı | ATV

merak etme aysel denen kız sayesinde batacak :A Ama Binnur için yine de üzülürüm dramda görmek istiyorum onu:(
Ben de istiyorum ama böyle bir şeyde değil. Ama Ayla'nın yapımcısının filminde de oynayacak orada izlemek güzel olur. :Z

Batarsa Gülcan Arslan yüzünden batar daha uğursuz o. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ama son dizileri hiç tutmadı. Hande Doğandemir 2 olmasına az kaldı. Senin kızın henüz dizi batıracak bir konuma geldiğini sanmıyorum. :A
Benim gözümde ilk vukuatı ağlama annem dizisiydi ama backini @xBUGRAx söyleyince şaşirdim. :A Çok tecrubesiz değil dizi batırmakta:A Bu diziyi Binnurdan sonra izleme sebebim hangi kız batırıyor olacak heralde:F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Benim gözümde ilk vukuatı ağlama annem dizisiydi ama backini @xBUGRAx söyleyince şaşirdim. :A Çok tecrubesiz değil dizi batırmakta:A Bu diziyi Binnurdan sonra izleme sebebim hangi kız batırıyor olacak heralde:F
Ağlama Anne'de oynamadı ki o en son İçerde'ydi. Ay Yapım CEO'su olarak kendi oyuncunu batırıyorsun şu an. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Gökhan ve Damla kendilerini çirkinleştirmek için niye bu kadar uğraşmışlar :A

Yeni tanıtımların ucuzluğunu geçtim Binnur Kaya için yazdıkları repliği görünce ben utandım. Gökhan ve Damla'nın iğrenç saçlarını iki fragmanda gösterip kadın için ayrı bir tanıtım yapmamaları ayrı bir skandal zaten. Ekranlara bu ucuz diziyle dönmemeliydi. :(

@xemrexxx @Yiğitt @serhatt @denizz19

Karakterini tanıyarak yorum yapalım derim ben Binnur kaya nasıl bir anne olacak bilmiyoruz

• Güldürdün
Reactions: Aserat