Torpilli Jon Snow'a öldürttüler reyizi...Hainlerin sonu böyle olur
![]()
Babam izliyordu milli takım kazansın istiyoruz milli duygu sonucta maçları sevmesemdeEkli dosyayı görüntüle 65981
Türkiye ile Arnavutluk, 2020 Avrupa Şampiyonası'nda bugün karşı karşıya gelecek. EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki ilk maçında Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım, kazanmak için sahada olacak.
Arnavutluk XI: Berisha, Veseli, Ismajli, Xhimshiti, Hysaj, Abrashi, Xhaka, Balliu, Memushaj, Balaj, Uzuni.
Türkiye XI: Mert, Gökhan Gönül, Merih, Kaan, Hasan Ali, Mahmut, Emre B. Okay, Hakan, Burak, Cenk.
Stadyum: Loro Borici Stadı
Saat: 22:45
Hakem: Tobias Stieler
Yayın: TRT 1
Arnavutluk - Türkiye maçı ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
Ben değil @DarkLegenD çatladı, oku bak konudaki yorumlarıBabam izliyordu milli takım kazansın istiyoruz milli duygu sonucta maçları sevmesemdeHem @MasacRE çatlar inş bizim Beşiktaşımızın hocası ve oyuncusu aldı maçı aslında Beşiktaş izlemiş gibiydik yabancılık çekmedim ?A
![]()
Bu maçla milli takım yıllardır üzerinde olan kara bulutları yıkmaya başladı inşallah.
Afiyet olsun @Tolstoyevski![]()
Hayat sizin oralarda yaşayanlara güzel tabii. ?Lahmacun yerine Eyes Wide Shut’a bilet aldım İff kapsamında, lahmacun hep yenir ama Kubrick’i sinemada izlemek hep nasip olmaz![]()
Hayat sizin oralarda yaşayanlara güzel tabii. ?
İkisi de eşit uzaklıkta sayılır. 2.5 saat falan.Otomatik Portakal’a da alabildim 10 TL ama olsun.Toplam 8 tane filme bilet alabildim ve 5’i film başı 2’şer TL’den toplam 10 TL tuttu.
Çoğu Avrupa yakası ve Beyoğlu bölgesinde ama Kadıköy sineması ve Rexx sinemasında da gösteriliyor filmler, oraya metro vardır sanırım sizin oradan?
İkisi de eşit uzaklıkta sayılır. 2.5 saat falan.![]()
Beylikdüzü’nün bile ötesindeydi sanırım Kartal mıydı Çatalça tarafı mıydı?Ben de kendimden utandım şimdi, Kadıköy’deki film için otobüsle 5-6 dk Eminönü’ne geçip oradan şehir hatları vapuruyla 15 dakikada Kadıköy’e kim geçecek sabah sabah diyordum
![]()
Siz bana baya yakın oturuyorsunuz sanırım @Tolstoyevski bey, sizi bulacağım.![]()
Siz bana baya yakın oturuyorsunuz sanırım @Tolstoyevski bey, sizi bulacağım.![]()
Biz buluruzBir gün parayı bulursam piyangodan filan Sarıyer’e taşınmak istiyorum o zamana kadar Beyazıt-Beyoğlu-Şişli ya da Kadıköy’de herhangi bir zamanda ya da herhangi bir yerde olabilirim, fakat bulunmam, görünmem.![]()
Biz buluruz![]()
Bir gün parayı bulursam piyangodan filan Sarıyer’e taşınmak istiyorum o zamana kadar Beyazıt-Beyoğlu-Şişli ya da Kadıköy’de herhangi bir zamanda ya da herhangi bir yerde olabilirim, fakat bulunmam, görünmem.![]()