Varoşluk moda oldugunda cekerim ancak @serhatthoşt diyorum sana zaten @Forumdash tan rica etmişsin fgsn yi yeniden çek fatmagülü oyniyim diye
Varoşluk moda oldugunda cekerim ancak @serhatthoşt diyorum sana zaten @Forumdash tan rica etmişsin fgsn yi yeniden çek fatmagülü oyniyim diye
Akyürek dışında Diğeri favorimhangi engin 2 tane var
hayatım sen varoş olduğun için o hep modaVaroşluk moda oldugunda cekerim ancak @serhatt
Modayı ben yaratıyorum demek teşekehayatım sen varoş olduğun için o hep moda
Varoşluk modasını evetModayı ben yaratıyorum demek teşeke
Elite tabakasının varoşuyum evet de senin ki forum kaldırmıyorVaroşluk modasını evet
Elite tabakasının varoşuyum evet de senin ki forum kaldırmıyor
Olabilir. Şu kokoşluğa, şu zevksizliğe bakarmısınız ?
Para canım onun adıOlabilir. Şu kokoşluğa, şu zevksizliğe bakarmısınız ?
Ben para demiyorumPara canım onun adı
Sende hiç olmadığı için ne olduğunu bilmemen normalBen para demiyorum
Iyyy atalarının sözünü bile bilmıyorsuan bişey demıyorum. O söz söylenırken ben sizin para dediğiniz şeyi basiyordumSende hiç olmadığı için ne olduğunu bilmemen normal
Doğrudur, yaşın itibariyle bizden bayağı büyük olduğun içinIyyy atalarının sözünü bile bilmıyorsuan bişey demıyorum. O söz söylenırken ben sizin para dediğiniz şeyi basiyordum
Haaa LCDP deseydin bilirdim, Soygun deyince anlamadım. İzleyeceğim onu zatenLassada Papel bu Elitede ölen kız sonra onun kaynaştığı olan çocuk ve o çocuğun abisi falan önce bu Soygun dizisinde oynadılar ve daha yine önemli oyuncular var o dizi tutunca bu geldi forumda da büyük yankı uyandı izlemeyen kalmadı ?A 2 sezon bölüm sayılarıda az izlemediysen izle bence bu bitince @xemrexxx @Forumdash
Adını demektense soygun dizisi demek daha kolay O diziyle patladı zaten bu oyuncuların üçü ve İspanyol dizileri gerçekten çıkışa geçtiler o diziyi çok seviceksin bunu 1-2 güne bitirip oraya koş zaten 2 sezon bölüm sayıları çok az @xemrexxx @ForumdashHaaa LCDP deseydin bilirdim, Soygun deyince anlamadım. İzleyeceğim onu zaten
Arap kızla sürekli aralarına giriyor @xemrexxx gibi birşey1x5
Güzel bölümdü, bayağı akıyor.
Ander ve Omar ilişkisi ortaya çıkmaya başladı, Ander söyledi çevresine. Omar bu söylentiden rahatsız oluyor, araları pek iyi sayılmaz.
Samuel ve Marina beraber oldu, Marina bir yandan da Nano'ya yüz veriyor. İki kardeşi karşı karşıya getirecek, üzülecek olan Samuel olacak...
Lu her yerden çıkıyor, bir rahat bırak garibim Guzman'ı.
Marina'nın HIV taşıdığını da tüm sınıf öğrendi, Nadia'nın tepkisi şaşırttı.
Yoğunum canım.Arap kızla sürekli aralarına giriyor @xemrexxx gibi birşey
Sende 1 güne bitiririm demiştin 1 bölüm anca izlemişsin ?A
Zaten nasıl bitiricen diye şaşırmıstım normali bu hızYoğunum canım.
Hakan Muhafız ve You dizilerini 2 günde bitirmiştim, bu biraz uzadı yoğunluğumdan.Zaten nasıl bitiricen diye şaşırmıstım normali bu hız ?A
Ama dizi güzel yanı başta ergen okul dizisi sanıyorsun ama cinayet vsyle farklı bir havası var