UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi ile ilgili tüm yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Konuda içerik yok bu ne@MEnes @Doğu @Billy Kane @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @bazinga @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Arslan Bey @Harunnn60 @Çiğdem- @DarkLegenD @Yiğitt @Yakamoz-Asi @turkuazz @pompy @Bully @Dosi ve futbolla ilgilenen diğer arkadaşlar...
Ne yazacam onu anlamadım yarışma mı yapacaksınızİçerik mesajlar olacak.![]()
Beklediğim konu bu değildi ama bu da iyidir@MEnes @Doğu @Billy Kane @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @bazinga @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Arslan Bey @Harunnn60 @Çiğdem- @DarkLegenD @Yiğitt @Yakamoz-Asi @turkuazz @pompy @Bully @Dosi ve futbolla ilgilenen diğer arkadaşlar...
Beklediğim konu bu değildi ama bu da iyidirYalnız şuana kadar olmaması hata 😱
ikinci turkuazzi silmişsin
Siz nasıl nerden izliyorsunuz bilmem ama bizim kanallarda şifresiz rahattça izlenir. Zamanında Gs Maçını bizim kanaldan izleyip gururlanmıştık@MasacRE
Ligde sevmem Gs'yi ama her Türk takımını destekleyip savunurum yabancılarla oynayınca![]()
Ne yazacam onu anlamadım yarışma mı yapacaksınız ?A![]()
Bir sonraki maçta unutmayayımda fotoğraf çekip sizi kıskandırayım ?Bizde her maç şifresiz yayınlanmıyor maalesef, bir yolunu bulup izliyoruz ama.![]()
Bir sonraki maçta unutmayayımda fotoğraf çekip sizi kızkandırayım ?![]()
Ş. Ligi maçlarında sorun olmuyor, internette bir dolu link var hemi de hdBeklediğim konu bu değildi ama bu da iyidirYalnız şuana kadar olmaması hata 😱
ikinci turkuazzi silmişsin
Siz nasıl nerden izliyorsunuz bilmem ama bizim kanallarda şifresiz rahattça izlenir. Zamanında Gs Maçını bizim kanaldan izleyip gururlanmıştık@MasacRE
Ligde sevmem Gs'yi ama her Türk takımını destekleyip savunurum yabancılarla oynayınca![]()
Aaa anlamam ben bunlardanYahu yok.Dizilerin, filmlerin genel yorum konusu gibi düşün. Şampiyonlar Ligi ile alakalı haber, içerik, video vb. her şey.
![]()
Ş. Ligi maçlarında sorun olmuyor, internette bir dolu link var hemi de hdTürkiye Ligini izlerken biraz sıkıntı oluyor sadece
![]()
Haberi bile yok baksanaÜç gol attığını görünce kudurdun hemen dimi.![]()
Ne yapıyorsun kütük dostum, forumu mu kapattıracaksınBu konuda malum linklerin paylaşımı da olmalı.![]()