Bursa Başakşehir toplamda aslında 15 Büyük var Türkiyede 1959 Öncesini dahil edersekOhaa diğeri kim ben iyice eskilerde kalmısım desene 4 büyük vardı sadece okadar ?A
Bursa Başakşehir toplamda aslında 15 Büyük var Türkiyede 1959 Öncesini dahil edersekOhaa diğeri kim ben iyice eskilerde kalmısım desene 4 büyük vardı sadece okadar ?A
15 mi 😱😱😱Bursa Başakşehir toplamda aslında 15 Büyük var Türkiyede 1959 Öncesini dahil edersek
Evet ama onlar sayılmıyor bazıları15 mi 😱😱😱
Vlla Galatsaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzon cnm başka bilmiyorum bilmeyede bence gerek yok zaten Beşiktaş dısında maç ilzmeyede gerek yok benceEvet ama onlar sayılmıyor bazıları
Vlla Galatsaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzon cnm başka bilmiyorum bilmeyede bence gerek yok zaten Beşiktaş dısında maç ilzmeyede gerek yok bence ?A
Bully duyunca napacak bakalım Gerçi o biliyordur takımları erkek sonuctaSerdar ortaç Başakşehire Şarkı yazdı @Çiğdem
Mustafa cecelide yazdı @ÇiğdemBully duyunca napacak bakalım Gerçi o biliyordur takımları erkek sonucta
Fenerin havaya girmesi için Şu sayılmayan şampiyonlukları vermeleri lazımEline sağlık @pompy