"Vurgun" Final Yapıyor!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,883
Puanı
1,060
65600

FOX TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Vurgun'' final yapıyor!

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Birgören, Cenk Kangöz, Berna Koraltürk, Cemal Toktaş ve Aliye Uzunatağan gibi isimlerin yer aldığı dizi yönetmen değişikliğine rağmen istenilen oranlara ulaşamadığı için 6. bölümüyle final yapıyor.

"Vurgun" final bölümüyle Çarşamba akşamı FOX TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Kadro adına üzüldüm daha doğrusu Begüm - Erkan ve DENİZ ÇAKIR adına :( biraz daha sabredebilirdi kanal, sanki sırada bekleyen var.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Oha o kadar da kötü oranlar almıyordu, en azından 10-13 bölümü görmeliydi. Çok ani bir karar olmuş.

GOLD'a sabrım kalmadı Kardeş Çocukları ihanetinden sonra. :A Erkan da uğramasın artık FOX'a. :A

Olan Deniz'e oldu dinlensin entrikalı bir rolle dönsün. Bu dizide çok pasif kalmış rolü. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yok artık 😱

Senaryosu çok kötüydü, tutması gerçekten zordu ama ne hikmetse sürmüşler bu işi yayına. Yine de böyle ani final şaşırtıcı oldu, oranları o kadar da kötü değildi. Kadroya yazık oldu, hem de çok yazık oldu. :(

Emre Kınay rahat rahat oy toplayabilir artık. :A @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Yok artık 😱

Senaryosu çok kötüydü, tutması gerçekten zordu ama ne hikmetse sürmüşler bu işi yayına. Yine de böyle ani final şaşırtıcı oldu, oranları o kadar da kötü değildi. Kadroya yazık oldu, hem de çok yazık oldu. :(

Emre Kınay rahat rahat oy toplayabilir artık. :A @xBUGRAx

Kadıköy'de Cumhur ittifakını destekliyorum inadına. :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
yönetmeh hilal saral'ın bir önceki işi şahin tepesi'de 6 bölüm sürmüştü :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Orada CHP-İYİ ayrı aday çıkarmış, bari Emre Kınay CHP'den ortak aday olsaymış. Kazanması imkansız, CHP orada rakipsiz. Adamın hem dizisi erken final yaptı, hem de belediyeyi kaybetmiş olacak...

CHP triplere girmiştir. :A Bizim burda da illa kendi aday çıkardı.. İYİ'nin en yüksek oy aldığı yer burası. :A

• Güldürdün
Orada CHP-İYİ ayrı aday çıkarmış, bari Emre Kınay CHP'den ortak aday olsaymış. Kazanması imkansız, CHP orada rakipsiz. Adamın hem dizisi erken final yaptı, hem de belediyeyi kaybetmiş olacak...
Rtürk seçime aday olanlar dizide oynayamaz diye bir kanun olabilir
@Yiğitt bu YSK nında kanunu olabilir @xBUGRAx Iletişim Hukuku bahsetri öğretmen

Haberi okurken arkada çaliyor :A @Çiğdem @Yiğitt

GOLD'a sabrım kalmadı Kardeş Çocukları ihanetinden sonra. :A Erkan da uğramasın artık FOX'a. :A

Olan Deniz'e oldu dinlensin entrikalı bir rolle dönsün. Bu dizide çok pasif kalmış rolü. :A
Bi tek atarsın akşama :A
O değil de Hilal Saral'ın ikinci erken biten dizisi... Şahin Tepesi de 6. bölümde bitmişti. :( @Forumdash
Şahin Tepesi de bunun yüzünden bitti:T: Güzelim konusu olan bir diziyi al sen ergen dizisine cevir:T:
Harcanan tek şey Tuna'ciğima oldu:( Son yılların efsane karakteri olacakken:(
65607

• Üzücü

Şahin Tepesi de bunun yüzünden bitti:T: Güzelim konusu olan bir diziyi al sen ergen dizisine cevir:T:
Ekli dosyayı görüntüle 65607
Neyini ergen dizisine çevirdi, Efe & Verda'sız dizi mi olurdu? Tam da zirveye çıkıyordu... Tuna ve Melek'in olayları tam başlayacaktı bitti. :(

• Güldürdün

Ekli dosyayı görüntüle 65607
Yapımcıniz kural bilmiyor

• Güldürdün
Neyini ergen dizisine çevirdi, Efe & Verda'sız dizi mi olurdu? Tam da zirveye çıkıyordu... Tuna ve Melek'in olayları tam başlayacaktı bitti. :(
Evet Efe ve Verda hi isinamadım. Efe her bir kavgada gülerek oynaması. Verda'nın her sahnesi eriyip süzülmesi. Aşiri ucuz roman türü bişeydi :T:

• Olmamış
Evet Efe ve Verda hi isinamadım. Efe her bir kavgada gülerek oynaması. Verda'nın her sahnesi eriyip süzülmesi. Aşiri ucuz roman türü bişeydi :T:
6 bölümle kaliteli bir içerik izletti Hilal Saral bize, hala unutamadım canım dizimi... Saral'ın şansız olduğu sezondayız, okutup üfletsin kendine. :(

• Güldürdün
6 reytingle başlayıp bu kadar hızlı şekilde sona ulaşan başka bir dizi yoktur sanırım. Neyse olmayınca olmuyor demek ki geçmiş olsun. Dedik Erkan Petekkaya denilen ego torbasının devri geçti diye. :A Jet Sosyete ve Kuzgun yükselir artık. :Z

• Beğendim
Reactions: Klaus