Demet Akalın'ın Albümünün İsmi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Demet Akalın'ın merakla beklenen yeni albümünün ismi belli oldu!

23 Nisan'da yayınlanacak olan, içinde Sıla, Ayla Çelik, Serdar Arslan, Öze Bade Derinöz, Onur Özdemir, Gökhan Tepe gibi isimlerin şarkılarının yer aldığı albümün ismi ''Ateş'' olarak belirlendi.

''Ateş'' 23 Nisan'da yayında olacak. İşte Demet Akalın'ın albümden paylaşımları:

Albüm kapağı böyleyse çok iyi. :D İsim konusunda aynı şeyi diyemem ama en azından Rakipsiz gibi imada bulunan bir isim seçmemiş.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Albüm kapağı böyleyse çok iyi. :D İsim konusunda aynı şeyi diyemem ama en azından Rakipsiz gibi imada bulunan bir isim seçmemiş.
"albüm ateş ediyor" apla diyenleri RT'lemeye başla:F Album kapağı böyle olur mu hiç:F Yazı şekli olur ama benzer işler:X
65566

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kendisini mi göstermeliydi diyorsun bence böyle de gayet şık olmuş albüm kapağı olabilir. Yazı stillerini ayrıca beğendim. :D

‘’Albüm ateş ediyor’’ güzelmiş :A
Pop diye arabesk/alaturkaları koyacakalr önümüze :A Kartonet içi böyle olabilir ben de beğendim ama illa foto çekinecektir :A İmaj bile tazelemeli bi zahmet:A

• Güldürdün
Demet Seyhan Müzik'i bırakmasaydı Aynur Aydın çıkmazdı ortaya. :A
Ne alaka sen burda Demet’i mi savunuyorsun yanlış anlamadım umarım. :A Zaten Şeyma Subaşı ile de birbirine girmiş kadın polemik yaratmadan duramıyor. Son yıllarda Aynur daha başarılı bunu kimse inkar edemez. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Ne alaka sen burda Demet’i mi savunuyorsun yanlış anlamadım umarım. :A Zaten Şeyma Subaşı ile de birbirine girmiş kadın polemik yaratmadan duramıyor. Son yıllarda Aynur daha başarılı bunu kimse inkar edemez. :A

Haha Demet napmış be Aynur üstüne alınıp profiline girip yazmış. :A Şeyma konusunda her türlü haklı zaten. :A

• İlginç
Demet bunla da barişir merak etmiyorum artık :A Hatta Aynur'un bu çıldırışı ilk adım kesin :F
Aynur haklı, Demet dönem dönem birilerine takıyor ama ileride bu kadınla da kanka olur. :A
Hayaletli son bir albümü vardı kaç yıl önce bilmem :F Ondan sonra Demet hiçbir şarkıyı tutturamadı ciddi anlamda son yıllarda dinlenmiyor böyle gündeme gelecek kavgayla albüm öncesi :F

En son bu defa son isimli galiba şarkısı vardı keşke sözünde dursaydı bu sefer :A :A :A @Billy Kane @eskici @dreamy

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking