Ooo teşekkürler Terapi gibi kilip @dreamy canım sıkkın diyordun bu klibi izle yorumları oku birşeyin kalmaz ayoll
Ooo teşekkürler Terapi gibi kilip @dreamy canım sıkkın diyordun bu klibi izle yorumları oku birşeyin kalmaz ayoll
Aaa çok teşekkürler cnm 80 e az kalmışsın 80 -90 100 diye diye göbekleri atalım oldaTebrikler çiğdem. Nice güzel mesajlara
Tşk ederim sende az ama öz yazıyorsun oda iyidirhayrılı olsun başarılarının devamını diliyorum
Yorumlar cidden komikmiş biraz baktım da çoğu dansıyla ilgiliymiş. Bu klibin altına hiç yorum yazdın mı? ?Ooo teşekkürler Terapi gibi kilip @dreamy canım sıkkın diyordun bu klibi izle yorumları oku birşeyin kalmaz ayoll ?A
Aaa yok olsa görürdün kanalımı biliyorsun Şurada var yorumum birde aklıma gelmişken Aya Benzer ile alakalı bir komik birşey var biraz daha güldürelim yüzünü @Harunnn60 üzülmüştükYorumlar cidden komikmiş biraz baktım da çoğu dansıyla ilgiliymiş. Bu klibin altına hiç yorum yazdın mı? ?
Bu arada tebrikler.
Aaa tşşk ederim inş uzun yıllar yine diyelimTebrikler nice anlamlı mesajlara
Kendime geliyorum yavaş yavaş. TWD’yi de birkaç güne izlerim. ?Aaa yok olsa görürdün kanalımı biliyorsun Şurada var yorumum birde aklıma gelmişken Aya Benzer ile alakalı bir komik birşey var biraz daha güldürelim yüzünü @Harunnn60 üzülmüştük
Videoyu başlatın düşüyor manyak @Forumdash @serhatt @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @eskici
–>
Karizmayı düzeltmek içinde sonra aynı hareketi yine yapıyor sankı dans hareketi gibiKendime geliyorum yavaş yavaş. TWD’yi de birkaç güne izlerim. ?