Sende bulsan da bir kurtulsak.ssAz gevurca öğren yazın gevur bulurum hayaliyle tutuşuyorsunda kim bakacak sana ?A@xemrexxx
Sende bulsan da bir kurtulsak.ssAz gevurca öğren yazın gevur bulurum hayaliyle tutuşuyorsunda kim bakacak sana ?A@xemrexxx
Olmaz sende gidicekmişsinSende bulsan da bir kurtulsak.ss
EvetOyüzden ilgilenmiyorum diyordun ?A![]()
Ne fayda olacak madalya takmayacazya zürafa boynunaEvetBurda konu açınca bana bi artısı olmuyor goy goy yapmak kafi
![]()
İnsan bi teşekkür eder o kadar emek verdim nankör şeyNe fayda olacak madalya takmayacazya zürafa boynuna ?A![]()
Aaa tebrik edip kutladık ama senin gözün mücevherlerdeİnsan bi teşekkür eder o kadar emek verdim nankör şey![]()
Napiyim sizin kuru hediyelerinizi beAaa tebrik edip kutladık ama senin gözün mücevherlerde ?A![]()
Bende sadece fıstık ihtiyacımı karşılıyorlar okadarNapiyim sizin kuru hediyelerinizi be![]()
Boğazında kalsın inş.Bende sadece fıstık ihtiyacımı karşılıyorlar okadar ?A
Teşekkürler canım benim, nice hitlere.
@Forumdash abiciğim mesajlara damga vurmuş boşuna geliyor demedik ?A@MasacRE @xemrexxx @serhatt @dreamy @Harunnn60
![]()
Naparsam yapayım 350-400 arasındayım hep@Forumdash cidden baya açıldı ne yaptın sen adama böyle.![]()
Tebrikler @Forumdash ‘a geç tanıdım ama kendisine çabuk ısındım.@Forumdash abiciğim mesajlara damga vurmuş boşuna geliyor demedik ?A@MasacRE @xemrexxx @serhatt @dreamy @Harunnn60
![]()
Çok karşilaşmıyoruz kiTebrikler @Forumdash ‘a geç tanıdım ama kendisine çabuk ısındım.
Ben de yazınki performansıma dönmüşüm hemen hemen. İki haftadır mesajlarımda belirgin bir artış var. İleride düşecektir ama bu sayıya ulaşmak bile çok iyi benim için![]()
Evet geceleri güzel oluyor ama her gece aktif olamam yaÇok karşilaşmıyoruz kiGeceleri böyle aktif olsanız
![]()