Hortladım @pompy öğretti @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Forumdash
Sabah 6 gibi benimle beraber, üzgünüm
Dizi nasıldı @xemrexxx dadanmışsa hayır gelmezSabah 6 gibi benimle beraber, üzgünüm
Ayy seni bir ameliyat etsinler de dilin kopsun
Ekli dosyayı görüntüle 64899
Ben çok beğendim çok daha erkeksi olmuş
Ben fazla izleyemedim, dışardaydım orada baktım da bence harika iş olmuş. Tutar bu dizi.Dizi nasıldı @xemrexxx dadanmışsa hayır gelmez ?A
İzleyememişken böyle devam etBen fazla izleyemedim, dışardaydım orada baktım da bence harika iş olmuş. Tutar bu dizi.
Kiz Bak sen ölünce @destere ; @mrt-06 ya da @Forumdash i alabiliyormuşDizi nasıldı @xemrexxx dadanmışsa hayır gelmez
Ben çok beğendim çok daha erkeksi olmuş
İlk bölüm itibarıyla iyiydi, hoş diyaloglar vardı. Bazı yerlerde felsefe yapmışlar, hoşuma gitti. Biraz bilinen, geçmişte benzerleri olan bir ana hikaye temasını farklı işlemişler. Sızma kısmının en büyük düşmanını kızı yani Dila üzerinden yapılacağı çok barizdi ama burda biraz daha farklı bir yönden yapmışlar. Bu bağlamda son kısımda gösterilen planın bazı kısımları tahmin edilebilir olsa da şaşırtan yerler de oldu doğrusu. İntikam teması yoğun şekilde hissedilecek bu belli zaten ama Kuzgun fazla git gelli bir karkater olacak gibi. Dila'nın ve Terzi Derviş amcanın da bunda etkisi bol olacak gibi. Geçmiş ve şimdiki zaman arasında bolca nakış dokuyacağız ve yavaş yavaş çözülen düğümler olacak. Gizemi eksik olmazsa, şaşırtmaya devam ederse ve olayı fazla dramatikleştirmeden düzgün bir şekilde hikayeyi anlatırlarsa izlenebilitesi yüksek bir iş olmuş. Nasıl gideceği tamamen senaristlerin elinde.
Bak burda yazmışım dizinin nasıl olduğunu. Tabi goygoy yapmaktan sanatsal yorumlar arada kaynıyor resmen.Dizi nasıldı @xemrexxx dadanmışsa hayır gelmez ?A
Yine sivamışsindir diye okumadımBak burda yazmışım dizinin nasıl olduğunu. Tabi goygoy yapmaktan sanatsal yorumlar arada kaynıyor resmen.
shame on u bacım@mrt-06 değilde @Forumdash dan beklerim 90 dan sonra azıttı ?A
Sıva civa yok, sanat yorumlarken bizde her şey gerçektir.Yine sivamışsindir diye okumadım
Kaldı tabi, nesini beğenmiyon be aslan gibi oğlanAy sus erkeksilik buna mı kaldı.