Boş boş sahneler... İşleri güçleri böyle sahneler çekip, bol bol reklam kokan sahneler. Ben de yukardaki kız gibi yıkıldım izlerken
Kendi yapımının dizisini kötüleyen Faruk yapmışlar .ssBoş boş sahneler... İşleri güçleri böyle sahneler çekip, bol bol reklam kokan sahneler. Ben de yukardaki kız gibi yıkıldım izlerken
benim yapımımı beğenen xemrexxx yapmışlar yaa?FKendi yapımının dizisini kötüleyen Faruk yapmışlar .ss
Kiz Ben dudaktan kalbeyi de beğeniyordum teee 12 yıl önce ; sen b&b gelene kadar ay yapımı bilmezdinbenim yapımımı beğenen xemrexxx yapmışlar yaa?F
qusura kalma ödemler ben buralarda değildim CEO'lığa geçememiştimKiz Ben dudaktan kalbeyi de beğeniyordum teee 12 yıl önce ; sen b&b gelene kadar ay yapımı bilmezdin
Yine @Çiğdem ablanin fikirlerini gördükqusura kalma ödemler ben buralarda değildim CEO'lığa geçememiştim
Biri hapse biri mezara girdi ; sen ve çiğdem için planladığım son resmen
rüyanda görürsünBiri hapse biri mezara girdi ; sen ve çiğdem için planladığım son resmen
Uyucam zaten bu mesajdan sonra rüyamda gireyim hemen gerçek hayatta uygulamaya geçerimrüyanda görürsün
Kiz Ben senin aklını okudumNe ara benim oldu bee iftirayamı başladın artık
Kiz Ben senin aklını okudum