TRT 1 Halka - Dizi Yorumları

Şöyle bir tespitim var :F

"Bence Hümeyra Halka'nın tepesindeki kişi değil. "
Bence de değil, Vekilharç ona efendim dediğine göre yüksek bir rütbede olabilir. Veya Vekilharç bağlantı kurduğu kişinin Hümeyra olduğunu bilmiyor olabilir. Hümeyra oraya sızmış olabilir. Ne bileyim her şey olabilir o son sahneden. Net hiç bir şey yok şuan ortada. Fragmanda gördüğüm kadarıyla ise başka bir isimden bahsediliyor Cengiz Erkmen diye. Farklı bir karakter de gözüktü o da öldü denilen Eren Karabulut bile olabilir. Şu an diziden her şeyi bekleyebilirim. :A Zaten öyle bir son sahne öyle bir fragman verdiler ki çıldırdım yani, inanılmaz bir bölüm daha bizleri bekliyor...

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Seninde yabancı herifin var yanı ?A:A @Sherlock @MasacRE
Yoldaşım iyi oyunculuktan bahsediyor sadece. Bizim ekip sapasağlamdır, parlaklara en ufak bir ilgisi olan kimse yoktur bu böyle biline :A
@MasacRE yoldaşım gerekeni demiş ve Çiko'nun pis emellerine ulaşmasını engellemiş. :A Bizim işimiz sadece ve sadece sanattır. Yabancı sinemada elbette oyuncuya (OYUNCULUĞA) bakarım, bunun erkeği kadını fark etmez, kaliteli sanat esastır orda. :A Hatta yerli sinemada baktığım da olur ama tüm bunların öncesinde ilk baktığım şey yönetmen ve senaristtir. :A Bizi öyle algılarla o tiksindiğim durumlara çekemezsin Çikooo çık o yoldan. :A

Yoldaşım iyi oyunculuktan bahsediyor sadece. Bizim ekip sapasağlamdır, parlaklara en ufak bir ilgisi olan kimse yoktur bu böyle biline :A

Gereken cevap verilmiştir, masadan eksilmeyen dostlarımızı görmek sevindirici. :A Öyle değil mi sayın Gs'li dostum? :A @Maskeli Fedai

Masada kalanlar hakiki dostlarımız sayın Gs'li dostum :A
Gereken cevap verilmiştir, masadan eksilmeyen dostlarımızı görmek sevindirici. :A Öyle değil mi sayın Gs'li dostum? :A @Maskeli Fedai
@MasacRE yoldaşım gerekeni demiş ve Çiko'nun pis emellerine ulaşmasını engellemiş. :A Bizim işimiz sadece ve sadece sanattır. Yabancı sinemada elbette oyuncuya (OYUNCULUĞA) bakarım, bunun erkeği kadını fark etmez, kaliteli sanat esastır orda. :A Hatta yerli sinemada baktığım da olur ama tüm bunların öncesinde ilk baktığım şey yönetmen ve senaristtir. :A Bizi öyle algılarla o tiksindiğim durumlara çekemezsin Çikooo çık o yoldan. :A
Aaa aklıma ne geldi @destere bu forumun bu denli yükselişinden haberi yok @DarkLegenD destereye bebeğimmi iltifatlı birşey dedi desterede ne şeyi diye dondu kaldı :F :F :F @xemrexxx

Bu diziye annem izlerken ben de bakıyorum, fena bir iş değil. :A
Aaa bu değilde ben sürekli Kadir Doğulunun dizisinin tanıtımını görüyorum ne zaman Ertuğrul izlesem her reklamda karşıma çıkıyor ve gündüz Aileler Yarışıyora bakarken Vuslatmıdır nedir :F :F :F @MEnes

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: mrt-06 and MEnes
Aaa bu değilde ben sürekli Kadir Doğulunun dizisinin tanıtımını görüyorum ne zaman Ertuğrul izlesem her reklamda karşıma çıkıyor ve gündüz Aileler Yarışıyora bakarken Vuslatmıdır nedir :F:F:F @MEnes
Vuslat'ı ben de görüyorum da onu izlemem. Halka'nın kıyısından köşesinden bile geçemez o dizi. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa aklıma ne geldi @destere bu forumun bu denli yükselişinden haberi yok @DarkLegenD destereye bebeğimmi iltifatlı birşey dedi desterede ne şeyi diye dondu kaldı :F:F:F @xemrexxx
Forumun durumu bizim ekibimizi ilgilendirmez. :A Biz kendi halimizde takılıyoruz sanatımıza ve goygoyumuza bakıyoruz. :A @DarkLegenD ise samimiyet timsali bir insan. Söylediği sözü yanlış anlamak isteyen yanlış anlar ama kendisinin kötü yola düşmeyeceğini düşünmekteyim. :A