Teknoloji KM’lerce Uzaklığın Net Görüldüğü Fotoğraf

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Shanghai’daki bir güne ait bu panoramik fotoğrafın kalitesi 195 gigapixeli bulduğu için fotoğrafı ekranda yakınlaştırdıkça kilometrece uzaklıkta bulunanlar dahi net bir şekilde görülebiliyor:

=> 195 gigapiksellik fotoğraf <=

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Birisi aldatıldığını böyle bir durumda öğrenmişti :A insanlar daha gizli yerde yemeli haltları :F
Bu arada Banu? hiç mesajı yok :A

Foruma alışsın şey etsin diye ekledim yoksa herkes görmezden gelirse kim alışır ortama tamamen iyi niyetlerden dolayı yani :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Shanghai’daki bir güne ait bu panoramik fotoğrafın kalitesi 195 gigapixeli bulduğu için fotoğrafı ekranda yakınlaştırdıkça kilometrece uzaklıkta bulunanlar dahi net bir şekilde görülebiliyor:

=> 195 gigapiksellik fotoğraf <=
Fotoğrafı daha önce görmüştüm ve baya baya 1 saat boyunca incelemiştim. İnsanları, binaları uzaktaki detayları... Yüzlerce farklı insanı net bir şekilde aynı kareden görmenin şaşırtıcı gerçekliğiyle karşılaştığımda verdiğim tepki 'vaaay be' oldu elbette. Gerçekten muazzam bir şey bu.

• Beğendim
İnanılmaz bir şey ama bir o kadar da tehlikeli. Yakın gelecekte dış dünyayla en ufak bir bağımızın olduğu noktada privacy'miz tehlikeye girecek demektir bu.

Çare:

64614

• Güldürdün