Dizi Türkiyede 52 bölüm sürmüş Fransada 1300 bölüm sürmüş @vadikızı garip değilmiYok seyretmedim ne filmmi dizimi
Dizi Türkiyede 52 bölüm sürmüş Fransada 1300 bölüm sürmüş @vadikızı garip değilmiYok seyretmedim ne filmmi dizimi
Dizi Türkiyede 52 bölüm sürmüş Fransada 1300 bölüm sürmüş @vadikızı garip değilmi
sana da aşık olan biri çıktı ya kıyamet alameti vallaKendi bitti şimdide intikamı başladı Tutkunun @serhatt @Harunnn60 @pompy
Ben Çiğdemle olmadan bitmeyecek Gerekirse her yer bu Aşkla sarsılacak 2.Tutku olmaya geliyorum Tutkunun intikamını alacağım senden
Evet istedikleri kişi Aziz YıldırımdıAli Koçu istemeyenler oyunmu yapıor diyosun
Evet istedikleri kişi Aziz Yıldırımdı
Halka yenildiler Çünkü 4 yıl kupa kazanamayan başkan gider bizde
Ali şende üç yıl kupa kazanamadı diye gitti @vadikızı
Galiba borçtan Elektirikler kesilmiş jeneratör de çalışmamış Kömür alacak parası @vadikızıValla kupayı bırak küme düşecekti takım
Ne zaman cnm her gün sizmi maç yapıyorsunuz geçen günde diyordun
@Harunnn60 ı diziye çekiyor @pompy işini bilirsana da aşık olan biri çıktı ya kıyamet alameti valla
Fenerbahçenın elinde âvrupa kupası kaldı @Çiğdem-Ne zaman cnm her gün sizmi maç yapıyorsunuz geçen günde diyordun
Dizi adı üstünde hayal ürünleriAncak dizide olur zaten, gerçekte imkansız
Yurt dışı maçlarında her takımı tutuyoruz başarılar cnmFenerbahçenın elinde âvrupa kupası kaldı @Çiğdem-
Seni birinin sevmesi de hayal ürünüDizi adı üstünde hayal ürünleri