Midem bulandı
İnşallah üstüne oturur destere de o açıkta gezdirdiğun yerlerini kırarMidem bulandı
1.60 boyu olanın totosu göğsü 1.60 olamaz
Çene ölçüsüdür o 10 kadına bedelİmkansız değil ötekilerin 160 olmasi
aferin kız 40 yılın başında doğru bir laf ettinÇene ölçüsüdür o 10 kadına bedel
Ayşe ile Çeto bir araya geldiler bakalım neymiş ne değilmiş @Sherlock @MEnes @MasacRE- @ömer karataş
Kel kafalı adamı @xemrexxx in şov yaptı bölüm boyunca ve Mahsun
@Forumdash @serhatt @sokak sanati @kerem
Çeto zorla girdi, kadının ağzını kapadı konuşmasın diye. Bu bile Ayşe olmadığıını gösterir ama gelecek bölüm tamamen kesinleşir artık durum @SherlockRuh hastası ya şunun tipe gel. Bi de Ankara müziği çalıyolar. Dizide ciddiyet denen hiç bir şey kalmadığını bu bölüm iyice anlıyoruz. AYŞE değiiiiiil, olmayacakkkkk. İnatla Ayşe diyorsun ama o kişi Ayşe değiiiiillll.
Aliço rüyası sırlar dünyası gibiydiÇeto zorla girdi, kadının ağzını kapadı konuşmasın diye. Bu bile Ayşe olmadığıını gösterir ama gelecek bölüm tamamen kesinleşir artık durum @Sherlock
Yalnız bu bölümdeki saçmalıklar neydi öyle ya Enes'in de dediği gibi ciddiyet kalmadı, bir de en ufak bir mantık kırıntısı da kalmadı. Bu Bulgarlar geçen bölüm Karakuzuları ezip geçmedi mi. Hani adamlar şampiyonlar ligindeydi, çok üstünlerdi başa çıkamazdı kuzular onlarla. Ee ne oldu bu bölüm Çeto ile Mahsun dalga geçe geçe hepsini sildi süpürdü. Bu nedir ya bu kadar da olmaz Ayrıca Yamaç iki kurşun yedi yığıldı kaldı oraya. Şimdi Çeto da bir tane kurşun yedi ama maşallah Vartolu'ya tur bindirdi içinden Usain Bolt çıktı adamın bir anda o nasıl bir koşmaktı öyle
Ben istemem komedi ve cıvıklık. Çarpışma ve Halka yeter bana.Hahah Aaa bilemem tamamen aydınlığa çıkana kadar o konuya devam Ayşenin oan orda bulunmasına şaşırıp şüpheyle yaklaştı ve uzattı biraz Vartolu Çetoyu kurtarmaya geldi belki @Sherlock @MasacRE-
Geçenlerde konuştumuz gibi İçerde ve Çukur gibi neden izlenmediğinin kanıtı Çarpışmanın Ergenler komedi istiyor aksiyonda yeni moda oldu
Meke'yi de gözümüze soktular aslında, çamurlu botlarıyla nereden dönüyordu o çocuk? Kemal de ayrıca geldi silahı fırlattı denize falan ama ona hiç ihtimal vermiyorum geç onu.(bir de Kemal çıkıyormuş )Aliço rüyası sırlar dünyası gibiydi
İnsanarın gözüne Metin diye soktular buna tatmin oluyorlar Metin çıkarsa içine ederler yanı şaşırıcamız birisi olmadıktan sonra bunun sırrı nerede Ben şüpheli olarak gösterdiklerinin hiçbirinin çıkıcağını sanmıyorum gösterdiklerini eliyorum
Konuya girer girmez spoiler yedim, senle Emoş'u bu konuda haşlayasım var.Ayşe ile Çeto bir araya geldiler bakalım neymiş ne değilmiş @Sherlock @MEnes @MasacRE- @ömer karataş
Kel kafalı adamı @xemrexxx in şov yaptı bölüm boyunca ve Mahsun
@Forumdash @serhatt @sokak sanati @kerem
Onlardan biriyse diziyi bırakma sebebi gizem mizem kalmadı çünkü Şaşırıcağımız birisi çıkmak zorunda ama ellerine yüzlerine bulaştırıcaklar , kesin yamaç onu affeder ve ona yardım etmeye koyulurMeke'yi de gözümüze soktular aslında, çamurlu botlarıyla nereden dönüyordu o çocuk? Kemal de ayrıca geldi silahı fırlattı denize falan ama ona hiç ihtimal vermiyorum geç onu.(bir de Kemal çıkıyormuş )
Sende izlede gel @xemrexxx e afferim ayoll 40 yılın başı doğru yaptı şeylerden biriKonuya girer girmez spoiler yedim, senle Emoş'u bu konuda haşlayasım var.
Halka ne bee Düşük bütçeli korku youtube dizi isimleri gibiBen istemem komedi ve cıvıklık. Çarpışma ve Halka yeter bana.
Ya üç beş tane aday var zaten ne kadar şaşıracağımız bir isim olabilir ki 3 haftadır düşünüyoruz üstüne bir bölüm de geçti hala daha net olarak çözemedik vuran ismi, bu bile bir başarıdırOnlardan biriyse diziyi bırakma sebebi gizem mizem kalmadı çünkü Şaşırıcağımız birisi çıkmak zorunda ama ellerine yüzlerine bulaştırıcaklar , kesin yamaç onu affeder ve ona yardım etmeye koyulur
Metin olursa ben heyecanlanmamYa üç beş tane aday var zaten ne kadar şaşıracağımız bir isim olabilir ki 3 haftadır düşünüyoruz üstüne bir bölüm de geçti hala daha net olarak çözemedik vuran ismi, bu bile bir başarıdır
Aliço'nun olması da bana çok saçma olacak gibi geliyor. Adam onlarca kez yardım etti Koçovalılara, neredeyse her işlerinde Yamaç ondan yardım istiyordu. Şimdi çıkıp ben deli değildim numara yapıyordum yıllardır diye çıkarsa o da bir garip olur, pek mantıklı olmazMetin olursa ben heyecanlanmam
Aliçodan birşey çıkarsınlar rüya sahnesi tuhaftı
Yamacın daha önce görmedi halde Melihayı rüyasında görmeside tuhaftı onu daha önce görmedi çünküAliço'nun olması da bana çok saçma olacak gibi geliyor. Adam onlarca kez yardım etti Koçovalılara, neredeyse her işlerinde Yamaç ondan yardım istiyordu. Şimdi çıkıp ben deli değildim numara yapıyordum yıllardır diye çıkarsa o da bir garip olur, pek mantıklı olmaz
Halka dizisi şuan piyasadaki en iyi 2 3 diziden biri. Çarpışma gibi polisiye, gizem, aksiyon, gerilim ve gayet ciddi bir dizi. İsmine aldanıp yorum yapma, izlenmeyi sonuna kadar hak eden bir dizi. Ben notunu yüksek verip övmüşüm ötesi var mı Çiko.Halka ne bee Düşük bütçeli korku youtube dizi isimleri gibi