RTÜK'ten 'Yasak Elma'ya 5 Kez Yayın Durdurma Cezası!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
67ebe2f5-eba8-40b1-9dab-5dc6c468cdc0.jpg

FOX TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Yasak Elma''ya büyük şok!

Fatih Aksoy - MedYapım imzasıyla her pazartesi yayına çıkan 'Yasak Elma' dizisi şikayetlerin merkezine oturdu. Bunun üzerine RTÜK harekete geçti ve diziye tam 5 hafta yayın durdurma cezası ile idari para cezası verdi.

Detaylar geliyor...

Kaynak: Ranini

RTÜK kime hizmet ediyor resmen belli oldu, çok yazık!

Oh iyi olmuş bugün aldığım en iyi haber :ZKeşke sonsuza kadar yayınlanmasa

Darısı sen anlat karadenizin başına

Ay zaten 3 haftadır yok dizi, bi de bu ceza uygulanırsa Ender'in özleminden yataklara düşerim :( @xBUGRAx

Ben teyzelerin tarafındayım, Çukur'un rakibi sonuçta dizi :A Aferin RTÜK'e, beter olsunlar :A
Haha, ilk mesajı yazsaydın iyi diss kapabilirdin :A
Gif'i doğrudan yaptım olmadı, resmim sayfadındanda yüklenmedi, senin diger konudaki mesajı alıntılayıp öyle yapabildim :A Iyi güldürdün o resimle. Ben tüm Gs'ler üzülecek sanarken ve sevinirken seninki hafif şaşırttı :F

Haha. :F Bunu da atlatacağım daha da güçleniyorum Gülben gibi her saldırıda. :A
Konuya ilk dakika yazacaktım ama acına tuz basmak istemedim. Sonra sen şok etkini biraz attıktan sonra mesajı paylaştım :A

Haha, ilk mesajı yazsaydın iyi diss kapabilirdin :A
Gif'i doğrudan yaptım olmadı, resmim sayfadındanda yüklenmedi, senin diger konudaki mesajı alıntılayıp öyle yapabildim :A Iyi güldürdün o resimle. Ben tüm Gs'ler üzülecek sanarken ve sevinirken seninki hafif şaşırttı :F

Konuya ilk dakika yazacaktım ama acına tuz basmak istemedim. Sonra sen şok etkini biraz attıktan sonra mesajı paylaştım :A
Belki bir iki dis gelir yine belli olmaz :A Yok ya Belhanda'yı taraftarın çoğu sevmiyor zaten, sevinen çok olur o habere benim gibi :A

2019 ne kadar da güzel başladı ya iyi haberler eksik olmuyor. Normalde RTÜK’ten nefret ediyordum ama bu kararla birlikte bir iç ısınması, bir kan kaynaması başladı. Cezanın en isabetli diziye denk gelmesi de ayrı bir güzel. :A 8 hafta aradan sonra dönmese de olur. Bol bozulmalar. :Z
Darısı sen anlat karadenizin başına
FOX’a transfer olursa olur da ATV dizileri dokunulmaz. :A