Listeye bu hafta kalite gelmiş sayemde, bana teşekkür etmen lazımAyy maşşllah ayoll @xemrexxx güldüren mesajları yeni yılda da tam gaz devam ediyor![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Harunnn60
çalışın lazım olacak sizeListeye bu hafta kalite gelmiş sayemde, bana teşekkür etmen lazımListede oluşum @xemrexxx gereksizinin göze batmasına engel
![]()

ben kılıp okuyorum siz kendi derdinize yanın be@serhatt İçin çok önemli vllaDünyadakı hayatı kurtarmak kolaydır ama ahreti kurtarmak herkesin harcı değil @xemrexxx e dua et
![]()
![]()
![]()
Kılıp neben kılıp okuyorum siz kendi derdinize yanın be![]()
5 vakit kiliyorsan günde 5 kere gusül abdesti Alman gerekiyor kış mevsiminde hasta olursun da geberirsin inşallahne o yakıştıramadın mı![]()
niye 5 kere, ben temiz geziyorum,sen al 5 kere5 vakit kiliyorsan günde 5 kere gusül abdesti Alman gerekiyor kış mevsiminde hasta olursun da geberirsin inşallah![]()
Her Saat birinin kucağına gidiyorsun temiz olman imkansızniye 5 kere, ben temiz geziyorum,sen al 5 kere![]()
Hafta 1 - 2 , abartmaHer Saat birinin kucağına gidiyorsun temiz olman imkansız![]()
İtiraf başladi yavas yavaşHafta 1 - 2 , abartma![]()
İtiraf başladi yavas yavaşbu arada senin kıyafet söylemiş
@denizz19 ile @ozgur2113 gardolabinda görmüş artık ne işleri varsa yatak odanda
@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @cookies @kerem @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD

Vov her hafta demek 😱İtiraf başladi yavas yavaşbu arada senin kıyafet söylemiş
@denizz19 ile @ozgur2113 gardolabinda görmüş artık ne işleri varsa yatak odanda
@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @cookies @kerem @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @ozmoturk @dreamy @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD
Bırak bence sen bu adı çıkmışiVov her hafta demek 😱