bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
DC dizisi değil mi o 400 tane benzer dizi var zaten.Ellerinde Watchmen artık Ben onubekliyorum mesela
DC dizisi değil mi o 400 tane benzer dizi var zaten.Ellerinde Watchmen artık Ben onubekliyorum mesela
O nasıl bir dizi.Ellerinde Watchmen artık Ben onubekliyorum mesela
TWD de comics dizisi ama kanalı kaç senedir sırtlıyorDC dizisi değil mi o 400 tane benzer dizi var zaten.
Uyarlama olacakO nasıl bir dizi.
Bir at özelden.Böyle bir efsaneye az bile Rahat bir 2030'lara kadar falan GoT evrenindeki diziler devam eder
Ben torrentten indiriyorum biliyorsun. İstiyorsan atayım link?
Facebook'un da böyle bir dizisi olacaktı sanki.TWD de comics dizisi ama kanalı kaç senedir sırtlıyor
Uyarlama olacak
Facebook dizileri nerden izleniyor Bi tane çekmişFacebook'un da böyle bir dizisi olacaktı sanki.
Hiç bilmiyorum Youtube dizilerini Youtube Red aracılığıyla izlettiriyor Face paralı yapar mı acabaFacebook dizileri nerden izleniyor Bi tane çekmiş
Red kalkacak diyorlar Turkıye'ye ne zaman gelecek acaba Red Adamlar diğer ülkeleri içeriğe boğmuş.Hiç bilmiyorum Youtube dizilerini Youtube Red aracılığıyla izlettiriyor Face paralı yapar mı acaba
O kimdiYeni avatar koyacağım zaten. Bodyguar'da ki çocuğu koysam diyorum?
Kitaplarını okumak bana yetti ama sadece Ejderhalar kısmıyla alakalı olursa bir spin of ona bakılır sadece @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60Böyle bir efsaneye az bile Rahat bir 2030'lara kadar falan GoT evrenindeki diziler devam eder
Ben torrentten indiriyorum biliyorsun. İstiyorsan atayım link?
Westword'de beklenen etkiyi veremedi.
Game of Thrones'in spin off dizileri gelecekmiş ama onay vermiş HBO.
Nasıl ya? WW ağır entel-dantel dizi değil mi? "Hiçbir şey anlamadım, demek ki çok güzel dizi." kafasındaydım ben.Westworld evet hayran kitlesini oluşturdu ama yetersiz HBO standartlarında.
Spin offlar iş yapar bak ama tek ona bel bağlarlarsa yanabilirler.
Emre NBC-ABC gibi kanallara yakıştırıyorum böyle vıck vıck diziler thıs ıs us gibi
destere hbo gibi açlığını bu kanalla gideriyor @Forumdash