denizz19'un Forumdaki 7. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,509
Puanı
1,060
20190106_175646.png

Forumumuzun emektar, sevilen, eğlenceli, hayvansever, gönlü güzel ve bu aralar güzel şeylerle meşgul olan üyesi @denizz19 forumdaki 7. yılına girdi.

Kendisi artık nasıl bir positif enerji saçıyorsa buluştuklarıyla, bir buluşan onunla tekrar buluşuyor :A @serhatt @ozgur2113 @gözlemci @MEnes @MelankoliK
@denizz19 ile nice nice yıllara ve mesajlara :D

Hediyelerim:

@denizz19 geçen sene bugün Kıbrıs'a gitmiştin ve benim içinde güzel şeylerin ve beni çok mutlu eden detayların başlangıcındaki gündü :Z

Sana konuda bukadar övgü yeter , fazla bile yazdım bence:A

Seninle birlikte nice nice mesajlara (forum ya da forum dışı, farketmez :D)

@MasacRE- intikam zamanı :A (kutlama konunda yazdım :A)

ay bunun da mı 7 yıl olmuş .ss ay neyse inşallah sonu böyle olur diyerek hediyesini bırakayım :A :A

@denizz19 aşkım sen bana bu forumun kattığı en güzel şeylerden birisin, bu forum sayesinde senin gibi bir dosta sahip oldum, iyi ki tanıdım iyi ki varsın, seni seviyorum :love1::love1::bhr::bhr:

Hediyeni bi daha ki buluşmamızda yüz yüze veririm burdan kuru kuru olmaz :A :A

@denizz19 geçen sene bugün Kıbrıs'a gitmiştin ve benim içinde güzel şeylerin ve beni çok mutlu eden detayların başlangıcındaki gündü :Z

Sana konuda bukadar övgü yeter , fazla bile yazdım bence:A

Seninle birlikte nice nice mesajlara (forum ya da forum dışı, farketmez :D)

@MasacRE- intikam zamanı :A (kutlama konunda yazdım :A)
@denizz19 Tebrikler marul :A Bir de bundan sonra benle saygılı konuş, ben senden 2 gün büyüğüm bu forumda, abin sayılırım yani :A

@denizz19 aşkım sen bana bu forumun kattığı en güzel şeylerden birisin, bu forum sayesinde senin gibi bir dosta sahip oldum, iyi ki tanıdım iyi ki varsın, seni seviyorum :love1::love1::bhr::bhr:

Hediyeni bi daha ki buluşmamızda yüz yüze veririm burdan kuru kuru olmaz :A :A
Yazıda doğruyu yazmışım, bi buluşan bir daha istiyor buluşmayı :A
Vay be kim derdiki bir zamanların "soğuk: serhatt'ı aslında nekadar sıcak kanlıymış :D

@denizz19 Tebrikler marul :A Bir de bundan sonra benle saygılı konuş, ben senden 2 gün büyüğüm bu forumda, abin sayılırım yani :A
haha ağırmı oldu ne? :A ama evet forum geçmişin daha uzun senin :A
ve o kutlama konuna harika atmıştı. Sende aynı tepkiyi ver :A özünde seni baya seviyormuş @denizz19 demek :A

haha ağırmı oldu ne? :A ama evet forum geçmişin daha uzun senin :A
ve o kutlama konuna harika atmıştı. Sende aynı tepkiyi ver :A özünde seni baya seviyormuş @denizz19 demek :A
Sadece aynısını yazsam olmazdı, bu 2 gün önemli bir ayrıntı. Vurgulamak lazım :A

İyi hadi ben de atttım harikanızı :A

Sadece aynısını yazsam olmazdı, bu 2 gün önemli bir ayrıntı. Vurgulamak lazım :A

İyi hadi ben de atttım harikanızı :A
Kesinlikle, hatice değil neticeye bakmak gerekir derim daima ve neticede 2 gün daha büyüksün :A:A kağıt üstü durum önemlidir :A

Yazıda doğruyu yazmışım, bi buluşan bir daha istiyor buluşmayı :A
Vay be kim derdiki bir zamanların "soğuk: serhatt'ı aslında nekadar sıcak kanlıymış :D
evet canım çok doğru yazmışsın :A Aslında @denizz19 e en büyük hediye benim onun hayatında olmam :A

Ah valla ben unutmuşum forumda eskisi gibi aktif olmasam da buralar her daim önemli oldu benim için. 7 yıl olmuş be nazar değmesin. :A

@Dosi konuyu senin açacağını tahmin ediyordum ama aklımdan çıkmış sen foruma bak demesen zor görürdüm. :D Eline emeğine sağlık seviliyorsun canım arkadaşım.

@serhatt senin kendin bana hediyesin ama bu tarz klişeler filmlerde olur hediyeni bekliyorum. :A

@turkuazz bekliyorum canım :A

@xemrexxx hediyem muhteşem :A

@MasacRE- bu benim senden daha tecrübeli olduğum gerçeğini değiştiriyor bebeğim :A Teşekkürler :D

Ah valla ben unutmuşum forumda eskisi gibi aktif olmasam da buralar her daim önemli oldu benim için. 7 yıl olmuş be nazar değmesin. :A

@Dosi konuyu senin açacağını tahmin ediyordum ama aklımdan çıkmış sen foruma bak demesen zor görürdüm. :D Eline emeğine sağlık seviliyorsun canım arkadaşım.

@serhatt senin kendin bana hediyesin ama bu tarz klişeler filmlerde olur hediyeni bekliyorum. :A

@MasacRE- bu benim senden daha tecrübeli olduğum gerçeğini değiştiriyor bebeğim :A Teşekkürler :D
özellikle son 1 senedir nerdeyse her konunu ben açıyorum. Abone oldun yeter gayri :A her seferinde ne yazsam diye az düşünmüyor değilim :A nerdeyse 2 senedir de benim 1 konum bile sana nasip olmadı :A Bana baya bol miktarda hediyeyle gelmen gerekiyor zamanı gelince :A zaten bende azaltığım için aktifliği 30 binlere uzun bir süre daha giremem gibi :A

özellikle son 1 senedir nerdeyse her konunu ben açıyorum. Abone oldun yeter gayri :A her seferinde ne yazsam diye az düşünmüyor değilim :A nerdeyse 2 senedir de benim 1 konum bile sana nasip olmadı :A Bana baya bol miktarda hediyeyle gelmen gerekiyor zamanı gelince :A zaten bende azaltığım için aktifliği 30 binlere uzun bir süre daha giremem gibi :A
Yılan dilli hemen lafı da sokmuş :A

Canım benim nice yıllara :A Ne kadar uğraşsam da seninle benim için çok değerlisin :bhr: @denizz19

Bu da hediyen :Z Ortak çiftimiz BarFi :Z
481B8F2F-403A-45AC-AC2D-664F43DF0F4C.jpeg

bir buse kondururum yanağına daha da büyük hediye olmaz senin için :A @xemrexxx