Benim açtığım konu olmasa ahh @xemrexxx ah@xemrexxx Yılın içine ederek bitirmiş eski yılı![]()
![]()
Ayrıca gelip kutlama konumdan yine sırtımızdan prim sağlayarak 5 yıldır kuruttu bizi ama doymuyor karga
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Bakma kıymetimizi biliyor aslında ama çaktırmıyor.
Ailem izliyor bende arada denk geliyorumSende izliyordun en son 😵😵😵
Annen gibi yabancı dizi izleyen birisi ecünnü dizilerini nasıl izler ya ecünnü dizisini bırak de ya da yabancı diziyiAilem izliyor bende arada denk geliyorum![]()
Ölü soyucusu@xemrexxx Yılın içine ederek bitirmiş eski yılı![]()
![]()
Ayrıca gelip kutlama konumdan yine sırtımızdan prim sağlayarak 5 yıldır kuruttu bizi ama doymuyor karga
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Hhahah hani ölülerin yüzüğünü çalıyormuşya Veysel işte @xemrexxx oÖlü soyucusu![]()
senin hiçbiyerin işe yaramaz kiHhahah hani ölülerin yüzüğünü çalıyormuşya Veysel işte @xemrexxx o![]()
![]()
Çetoda organları çalıyor zaten xemrexxin örnek aldığı herif
![]()
![]()
![]()
Benim dirimden yarar sağlıyor ama senin ölünden fayda sağlayabilir 4 kişilik boyun var 4 kişiye organ çıkarsenin hiçbiyerin işe yaramaz ki![]()
Ben ölünce yakılıp denize attırcam küllerimi vasiyetim o yöndeBenim dirimden yarar sağlıyor ama senin ölünden fayda sağlayabilir 4 kişilik boyun var 4 kişiye organ çıkar![]()
![]()
@xemrexxx
Denizinde içine edeyim diyorsun giderayakBen ölünce yakılıp denize attırcam küllerimi vasiyetim o yönde![]()
Karadenize atılacakDenizinde içine edeyim diyorsun giderayak![]()
![]()
![]()
Aaa tövbe koca memleketi yok edersin 😱😱😱Karadenize atılacak![]()