Aaa normal yılbaşı programları varkan izlenmezHelal olsun ama reytinglerimiz kötü gelmiş![]()
Aaa normal yılbaşı programları varkan izlenmezHelal olsun ama reytinglerimiz kötü gelmiş![]()
00.15'te başladı zaten, ne tekrarı.Aaa normal yılbaşı programları varkan izlenmezBizde tekrar olanı izledik zaten sanırım 1 de ikinci kez bailamıstır diye düşünüyorum
Ama 2019 da izlediğimiz ilk şey Kanal D oldu
![]()
![]()
![]()
Hhaha bir yandan konusuyorduk tabi O seste eleştirilerim dinledilerdedikodudan tv izlemeye fırsat bulmuşsunuz iyi bari![]()
Aileler yarışıyor bitince açtık işte saati tam hatırlamıyorumda 1 e yakındı ben bunu tekrar ikinci kez başladı sandım ilkinden sonra00.15'te başladı zaten, ne tekrarı.
Ay ne güzel![]()
Ben de TV8 izledim ilk
![]()
bütün menapozlular toplanmış ne keyfiHhaha bir yandan konusuyorduk tabi O seste eleştirilerim dinledilerAileler yarışıyorda bizde yarıştık ekran arkasından
![]()
![]()
gece film den sonrada müzik keyfi yaptık
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx
@Maskeli Fedai Gibi kafasını pencereden çıkarmayan adamı bile yoldan çıkardınForumdaki erkekleri tek tek yoldan çıkarıyorum çatlayın@xemrexxx
Sandığımdan oklava ayarlarım ben sana koleksionumdanAynen çok iyi anlaşıyorlar...
benim cazibeme dayanamıyor kimse ben napayım
Bi itirazın mı varAynen çok iyi anlaşıyorlar...
Aaa çok özel bi geceydi, bana kalsınSen ne yaptın![]()
![]()
Çok özel detayda verme
![]()
Özeli sana kalsın zatende başka bir şey yapmadın sanırımAaa çok özel bi geceydi, bana kalsın![]()
![]()
Pes bu beni suçlu çıkarır.@Çiğdem-
Hem elinden alıyor hem sana carlıyorBi itirazın mı varNedir bu tavır
![]()
kısaca eğlendim deliler gibi çılgınlar giibiÖzeli sana kalsın zatende başka bir şey yapmadın sanırım![]()
![]()
![]()
Senin karşında kim varPes bu beni suçlu çıkarır.@Çiğdem-
Hem elinden alıyor hem sana carlıyor![]()
![]()
Ama dizilerde var öyle tipler
![]()
![]()
![]()
Senin karşında kim var
benim karşımda duran herkes suçlu ben masumumdur![]()
ben kimsenin elinden bişey almam, onlar sıkılır bırakır karşısındakiniHem elinden alıyor hem sana carlıyor![]()
![]()
Ama dizilerde var öyle tipler
![]()
![]()
![]()
elinden geleni ardına koyma tatlımBen onlara yapacağımı biliyorum bekleyin birazdan.![]()