Bu espiriden sonra bi daha düşünOldu o zaman izliyoruz beraber Seneye buluşalım bu konuda
Bu espiriden sonra bi daha düşünOldu o zaman izliyoruz beraber Seneye buluşalım bu konuda
Yılın son günlerinde her fırsatta bunu söyleyesim geliyor Sen 3-4 bölüm izlemişsin, devam edeceksin değil mi? O zaman tek kalmışsın şimdi biz varız bak hemBu espiriden sonra bi daha düşün
Sanmıyrum ya devam edermıyım Finali sizin yorumlardan bile okusam kafi gelir banaYılın son günlerinde her fırsatta bunu söyleyesim geliyor Sen 3-4 bölüm izlemişsin, devam edeceksin değil mi? O zaman tek kalmışsın şimdi biz varız bak hem
Yav 4 bölüm izlemişsin zaten kalmış 4 bölüm, tamamla bari mini dizi zaten Hem altın kürede de adaymış, bir tane altın küre adayı izlemiş olSanmıyrum ya devam edermıyım Finali sizin yorumlardan bile okusam kafi gelir bana
Mini dizi de iptal olmamiş Altın Küre'ye değil Emmy'e ilgim varYav 4 bölüm izlemişsin zaten kalmış 4 bölüm, tamamla bari mini dizi zaten Hem altın kürede de adaymış, bir tane altın küre adayı izlemiş ol
Her şeye de bir bahanen var Gelecek sene Emmy'e de aday olur zaten merak etmeMini dizi de iptal olmamiş Altın Küre'ye değil Emmy'e ilgim var
Bahane değil yaa Hem sen bi 4-5 bölüm izle bakim sonrasına bakarız Muhafız yorumunu göremedimHer şeye de bir bahanen var Gelecek sene Emmy'e de aday olur zaten merak etme
İzlemedim ki O yüzden Sharp'a seneye diyorum zaten, bu arada onu izlerim diyeBahane değil yaa Hem sen bi 4-5 bölüm izle bakim sonrasına bakarız Muhafız yorumunu göremedim
tmm izle o zamanİzlemedim ki O yüzden Sharp'a seneye diyorum zaten, bu arada onu izlerim diye
Oldu o zaman izliyoruz beraber Seneye buluşalım bu konuda
Bana hiçbir güç bir afiş dolusu ecünnü dizisi izlettiremez Pll ve Ufak Tefek Ecünnüler gibi benden uzak size yakın olsun @Maskeli Fedai @Forumdash @xemrexxx
Yine kendi ırkının tuhaf tipli insanlarını toplamış ara ara reklamlarını yapıyor dünyaya yerleştirmek için zemin yokluyor
Buna da bir bakarız çiğdoş Cinayetli hemBana hiçbir güç bir afiş dolusu ecünnü dizisi izlettiremez Pll ve Ufak Tefek Ecünnüler gibi benden uzak size yakın olsun @Maskeli Fedai @Forumdash @xemrexxx
Aaa bunlarda ecünnüleri izlettirmeyin yolunu bulmuş cinayet ekliyipBuna da bir bakarız çiğdoş Cinayetli hem
Anlamadım ben bir şey Türkçe çeviri yapın @kerem @Forumdash @xemrexxx @MasacRE-Aaa bunlarda ecünnüleri izlettirmeyin yolunu bulmuş cinayet ekliyip
Bu kanal @xemrexxx in kanalı ve en komik bulduğum isimdir H harfinin yanına ı koyunca komik bir isim oluyor aslında @xemrexxx in kanalının gerçek adı o gizli harf var orada oyüzden kanala sahip çıkıyor @MasacRE- @Forumdash @dreamy @Maskeli Fedai
H harfinin yanına ır koy kanalın adı ne oluyor
@Maskeli Fedai Anlamış bıyıkları düşecek gülmekten sırıtıyorH harfinin yanına ır koy kanalın adı ne oluyor