3 Hafta yok kiBugün bölümün hepsini izledim, bence gayet heyecanlıydı. Yamaç'ın vurulmasıyla haftaya reytingler fırlar artık.
3 Hafta yok kiBugün bölümün hepsini izledim, bence gayet heyecanlıydı. Yamaç'ın vurulmasıyla haftaya reytingler fırlar artık.
İyi oldu, bende taşınacaktım, 3 haftaya anca internetimiz olur.3 Hafta yok ki
Nereye 😱😱😱İyi oldu, bende taşınacaktım, 3 haftaya anca internetimiz olur.
Ev aldım Alamanyada, birkaç güne evi boşaltıp taşınacağım. Artık kira derdi yok, rahatlayacağım biraz. Gerçi devlet ödüyordu kiramı.Nereye 😱😱😱
Ev aldığına göre @Harunnn60 Alamanya ya taşınır artık @xemrexxxEv aldım Alamanyada, birkaç güne evi boşaltıp taşınacağım. Artık kira derdi yok, rahatlayacağım biraz. Gerçi devlet ödüyordu kiramı.
Evet, yarın hemen yanımda olacak. Yan yana sizi çatlatırız artık. @xemrexxx @Harunnn60Ev aldığına göre @Harunnn60 Alamanya ya taşınır artık @xemrexxx
pompy o eve bomba atar inşEvet, yarın hemen yanımda olacak. Yan yana sizi çatlatırız artık. @xemrexxx @Harunnn60
Ev aldığına göre @Harunnn60 Alamanya ya taşınır artık @xemrexxx
Evet, yarın hemen yanımda olacak. Yan yana sizi çatlatırız artık. @xemrexxx @Harunnn60
size çok büyük hata yapan birine akıl sınırlarını zorlayacak bir ceza vermek istiyorsanız yüreğinizin en derin yerinden affedin herşeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi bir şekilde ilgilenecektirİnş sizi odayı bombalar