Çağla Şikel'in yarın sabahki konukları eski partneri, yakın dostu Alişan ve eşi Buse Varol olacak. Bebek bekleyen çifte Çağla Şikel'in canlı yayında büyük sürprizleri olacak.
'Çağla ile Yeni Bir Gün' yarın 10.00'da FOX'ta!
Umarım yarın programa denk gelmem.
İğrenç
kokuşmuş Alişandan başkası bakmaz çünkü ona
Ben artık Çağla ile Alişanı yan yana görmekten sadece midem bulanıyor hani miden bulana kadar bir yemeği yer ve daha kokusuna bile katlanamazsın bir defa huylanırsın aynen öyle bu ikilide @Harunnn60 @xemrexxx@Çiğdem- de Alişancı tipi var biz izleriz.
Ben artık Çağla ile Alişanı yan yana görmekten sadece midem bulanıyor hani miden bulana kadar bir yemeği yer ve daha kokusuna bile katlanamazsın bir defa huylanırsın aynen öyle bu ikilide @Harunnn60 @xemrexxx
aaa iyi dedin cnmBen artık Çağla ile Alişanı yan yana görmekten sadece midem bulanıyor hani miden bulana kadar bir yemeği yer ve daha kokusuna bile katlanamazsın bir defa huylanırsın aynen öyle bu ikilide @Harunnn60 @xemrexxx
Hahha Çağla neyse de alişan çok itici gerçekten.Ben artık Çağla ile Alişanı yan yana görmekten sadece midem bulanıyor hani miden bulana kadar bir yemeği yer ve daha kokusuna bile katlanamazsın bir defa huylanırsın aynen öyle bu ikilide @Harunnn60 @xemrexxx
Millet aynı yemeğe talimli nede olsa sende haklısın ayolll ısıt ısıt verİyi yükselirse program partner yaparım tekrar ikisini kusura bakmayın.
Alişan , Mahsun , Emrah ve Özcan gereksiz dörtlüdür türkiyede herkes gıcıktır bu dörtlüye @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @ForumdashHahha Çağla neyse de alişan çok itici gerçekten.
Öylede o 4'lü içinde Emrah'la arkadaş değillerAlişan , Mahsun , Emrah ve Özcan gereksiz dörtlüdür türkiyede herkes gıcıktır bu dörtlüye @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
Evet hepsinin ayağı kokuyorAlişan , Mahsun , Emrah ve Özcan gereksiz dörtlüdür türkiyede herkes gıcıktır bu dörtlüye @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
Fantastik dörtlüde gümüş sörfcü olsun odaÖylede o 4'lü içinde Emrah'la arkadaş değiller
kaya adam olabilir. Botokslu filan Emrah şimdilerdeFantastik dörtlüde gümüş sörfcü olsun oda
Hhaha evet yeni halini gördüm iyice davul gibi olmuşkaya adam olabilir. Botokslu filan Emrah şimdilerde
İnsallah 4 u üstüne cullanır da serhatgül olursun @Forumdash @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60Evet hepsinin ayağı kokuyor