'Şahin Tepesi' Oyuncularından 'Kanal Değişsin' Mesajı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
1541579826561.jpg

ATV'nin ani kararıyla final yapacak olan 'Şahin Tepesi' oyuncuları dizinin devam etmesini istiyor!

Çekimleri devam ederken kanalın sitesinden 'final' yazısını gören Şahin Tepesi oyuncuları şaşkınlarını atamadı. Hilal Saral'ın dün 'Kanalın kararı' açıklamasının ardından bugün Twitter'da 'Şahin Tepesi Kanal Değiştirsin' tagı başlatıldı.

Dizinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat, Zerrin Tekindor, Murat Aygen, Leyla Tanlar gibi isimler taga destek verdi. Dizinin başka kanalda devam edip etmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Bunu en son Hatice Aslan Bir Deli Rüzgar için yapmıştı ama nafile :A

Aybuke antisi bir fan Hatice Aslanı örnek göstererek dalga geçmişti haber ilk düştüğünde. Resmen bu bir kumpas :F:F Cuma günkü reytinge göre durumu tekrar değerlendireceklerdir kesin:A:A @Yiğitt

Aybuke antisi bir fan Hatice Aslanı örnek göstererek dalga geçmişti haber ilk düştüğünde. Resmen bu bir kumpas :F:F Cuma günkü reytinge göre durumu tekrar değerlendireceklerdir kesin:A:A @Yiğitt
Kanal değiştirecekmiş sanırım, ben öyle duyumlar aldım. Dediğin gibi cuma reytingleri belirleyici olacaktır da bence kanal değiştirecek proje. :D

Kanal değiştirecekmiş sanırım, ben öyle duyumlar aldım. Dediğin gibi cuma reytingleri belirleyici olacaktır da bence kanal değiştirecek proje. :D
Gün aynı kalırsa kesin devam edicem o kanalda:Z Tadı kaçıcak ama :( Onedio da Aybuke ve Boran soru yanıtlıyor. Üstüne bu haber :X

Kanal D alır mı acaba diyeceğim de sanmıyorum sanki? Show daha güçlü gibi geldi, yapımcı uğraşıyor mudur ki? :D
Kanal D ve Show alırsa gün değişir:( Nöbeti filan başlıcak onun tanıtmak için habire tekrar filan derken yine gümbürtüye gider. Fox alsın belki yasak elma gibi entrikalarla yükseltir:A

Kanal D ve Show alırsa gün değişir:( Nöbeti filan başlıcak onun tanıtmak için habire tekrar filan derken yine gümbürtüye gider. Fox alsın belki yasak elma gibi entrikalarla yükseltir:A
FOX alsın bence de, cumaya koyup devam ettirsin. Vurgun da çarşambaya gelsin, boş günü mü yok sanki kanalın. :A @xBUGRAx

Bence kanal değiştirebilecek bir proje. Başka bir günde, 1-2 flaş transferle, farklı bir kanalda 5-6 reyting bandına yükselebilecek bir iş Şahin Tepesi bence. Bence direkt Show TV'ye transfer olur, Ay Yapım'la arası da iyi kanalın.

Kesinlikle kanal değiştirecektir. Böyle kitlesi olan bir diziyi bitiremezler 200 bin twit atıldı