'Şahin Tepesi' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
3883150f-b324-4e1b-830b-ed059cd3df8a.jpg

ATV'nin yeni dizisi ''Şahin Tepesi'' ekranlara veda ediyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Melek Gençoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç'un yer aldığı dizi 6. bölümüyle final yapıyor.

'Şahin Tepesi' final bölümüyle cuma 20.00'de ATV'de!

Son haftalarda yükselmeye başlamıştı çok çok erken bir karar olmuş. Sanırım araya 3 haftalık mola gireceği için ondan sonra bitirmekle uğraşmak istemedi ATV. Kadroya çok yazık oldu. :(

Ay Yapım da hala gitsin buraya dizi versin. Umarım son zamanlarda ATV’de yaşadığı hayal kırıklıkları ders olur.

Ay Yapım ve ATV'nin kitleleri artık uyuşmuyor. Ay Yapım'ın artık bu kanala dizi vermemesi lazım, son zamanlarda ATV'de yayınlanan tüm dizileri hüsran yaşadı sanırım.

Dizinin yönetmeni iyi olmasına rağmen, genç oyuncu kadrosu maalesef başarılı tercihlerden oluşmuyordu. Bunu dizi başlamadan da söylemiştim zaten. Dizinin tutmamasının ikinci sebebi de bu oldu Hilal Saral'a rağmen.

Beklenen haber, tutamayacağı belliydi zaten. Tutmamasına çok sevindim. Oh çok iyi oldu gıcık diziye. :Z:A

Yılın işlerinden biriydi, çok harika işti. Uzun uzun izlemeyi o kadar çok isterdim ki... Çok çok üzüldüm, bu sezon en üzüldüğüm iş oldu sanırım. :(

Kadroya ayrı, yönetmene ayrı, hikayeye ayrı yazık oldu... Ah ATV... Umarım Ay Yapım ve ATV bir daha çalışmaz.

Kelimeler kifayetsiz kalıyor, gün değişikliği yap bişey yap, ekibin bile haberi yokmuş.
Kadroya yazık oldu, Ebru Özkan için üzüldüm en çok :(

ABV ATV!!!

tez zamanda alzaymerden beyni akar geberir inş. :A

Yanlış, bu iş en çok Vurgun'a yaradı. :A 3 reytinglik kitle hazır. :A @xBUGRAx

3 hafta ara verme işine uymasın FOX 2. hafta başlasın bari. :Z
bu hafta Esma& garip düğünü vardı çifte düğün oldu şimdi :A @Çiğdem- & @destere ; @Harunnn60 & alamanci ; @Yiğitt & @Billy Kane ; @serhat & @cookies ; @vadikızı & @denizz19 ; @MasacRE- - @DarkLegenD - @Sherlock - @MEnes & Elizabeth ; @Maskeli Fedai @xBUGRAx de bu yaşlarda anca kavuşur gibi :A @Dosi @Yiğitt @Billy Kane @ozmoturk @dreamy @ozgur2113

EfDa’ma yazık oldu :( :A @serhatt @denizz19

Dizinin sadece ilk bölümüne birazcık bakmıştım ve o zaman Zerrin Tekindor, Ebru Özkan ve Boran’ın performanslarını çok beğenmiştim. Hilal Saral’ın yönetiyor olması, Melek Gençoğlu’nun uzun bir aradan sonra sektöre dönmesi umutlandırmıştı ama olmadı malesef.

En başından beri bu dizi Atv’de olmaz demiştik :A Başka bir kanalda, özellikle Star veya FOX’ta Çarşamba günleri yayınlansaydı AB’de çok iyi oranlar alacağını düşünüyordum :A Ay Yapım’a ders olsun :A

EfDa’ma yazık oldu :( :A @serhatt @denizz19

Dizinin sadece ilk bölümünü izlemiştim ve o zaman Zerrin Tekindor, Ebru Özkan ve Boran’ın performanslarını çok beğenmiştim. Hilal Saral’ın yönetiyor olması, Melek Gençoğlu’nun uzun bir aradan sonra sektöre dönmesi umutlandırmıştı ama olmadı malesef.

En başından beri bu dizi Atv’de olmaz demiştik :A Başka bir kanalda, özellikle Star veya FOX’ta Çarşamba günleri yayınlansaydı AB’de çok iyi oranlar alacağını düşünüyordum :A Ay Yapım’a ders olsun :A
Kanal seçimi yüzünden böyle gerilerde kaldı çok üzgünüm :(