CW'in hit dizisi The Flash 5.sezonuyla geri dönüyor!
DC Comics'in en ünlü karakterlerinden birinin televizyona aktarıldığı The Flash'ın 5. sezonunun ilk bölümü yayınlandı.
Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...
Afişi bile dizinin kalitesi hakkında ipucu veriyor bize Lisede bilgisayar okuyan herhangi bir çocuğua versen bu işi en az bu kadar iyisini yapar
He he çok çatladım, iki yıldır bunun gibi dizileri ezip geçiyoruz forumda, çatlayanın kim olduğu ortada
Dediğim gibi şu leğen dizisi yerine batmanın kuzeni ve superman daha iyiydi gerçi supermanı sen kıskanarak izliyorsundurFlash-Arrow-Supergirl (crossover)
Harika bir birleşme olmuştu. Flash ve Arrow'u neden izlediğimi birkez daha ayıktırdı @Çiğdem-
Özellikle Oliver ver Barry muhteşem ikili olmuştu
Komedisi çok çok çok iyiydi. Farklı evrenlere gitseler yine bu ikili Cisco'nun Boliver demesi
Batwoman'u da gördük. Kadın lezboş filan Kaa'ya asıldı Kara'da cilve yaptı resmen Bruce Fox-Gotham'daki ergen olmaya mı devam edecek yoksa 4-5 sezon ara verilip Batman olarak geri mi döncek? @Çiğdem-
Arrow sanırım artık kötü olacak? Yada karanlık olacak. İnş karanlık olur filan. Bu sezon ortalıkta kaybolmuş. Şu ekibi bi değişse cok güzel olacak ama değişemediler gittiler
2019'da da devam edecek ama bu sefer Batwoman ile başlayacak galiba Neyse yine güzel bölüm olur inş. En azında heycanlandım
Superman dizi olacak mı? Yoksa film olarak mı? Gerçi Flash gibi hem dizi hem film olarak devam edebilirlerDediğim gibi şu leğen dizisi yerine batmanın kuzeni ve superman daha iyiydi gerçi supermanı sen kıskanarak izliyorsundur
Batmanın kuzenini izleyebiliriz ama Supergirl gibi bir süre sonra sıkmaz inş
Dizi yok bildiğim zaten evlenip emekli moda geçip şehri süpergirlire bırakıyordu Supermanı çok eziyorlar supergilr daha güçlü olarak lanse ediliyor ve Supermanda bunu doğruluyor sen benden iyisin bana gerek yok diyorSuperman dizi olacak mı? Yoksa film olarak mı? Gerçi Flash gibi hem dizi hem film olarak devam edebilirler
Kostumu siyah olacaksa izleyebilirim ama o mavi kıyafetliyi izlemem gibi Süpermanin filmleri yeter bana
Ben cocuk olcak diye bıraktı gittiler sandım Filmle devam etsinler zaten. Batman'da filmlerle devam ediyor zaten Batwoman'ı nasıl buldun? Begendin mi? Ne zaman başlıcak acaba. CW'da mıDizi yok bildiğim zaten evlenip emekli moda geçip şehri süpergirlire bırakıyordu Supermanı çok eziyorlar supergilr daha güçlü olarak lanse ediliyor ve Supermanda bunu doğruluyor sen benden iyisin bana gerek yok diyor
Batmanda öyle olacaksa Kuzeninin dizisine gelmesin
2019 diye biliyorumda kanalı falan detaylı bilgim yok Supergirli izlemeyi bıraktım ama Batmanın kuzenide 1-2 sezon izlenebilir zaten kendiside erkek gibiBen cocuk olcak diye bıraktı gittiler sandım Filmle devam etsinler zaten. Batman'da filmlerle devam ediyor zaten Batwoman'ı nasıl buldun? Begendin mi? Ne zaman başlıcak acaba. CW'da mı
Belki Batwoman'da gösterirler. Ama 2-3 sezon sonra Süperman gibi bi kaç bölüm oynar heralde Ben bakim hangi kanalda filan2019 diye biliyorumda kanalı falan detaylı bilgim yok Supergirli izlemeyi bıraktım ama Batmanın kuzenide 1-2 sezon izlenebilir zaten kendiside erkek gibi
Batmanı nedense dizilerde göstermiyorlar yasak mı nedir
Ben bunu eskiden beridir anlamıyorum Örümcek Adam , Superman , Batman birisinin dizisi yapılsa uçar gider Ama yasakmış vsyle öyle şeyler okumuştum bir ara araştırırkanBelki Batwoman'da gösterirler. Ama 2-3 sezon sonra Süperman gibi bi kaç bölüm oynar heralde Ben bakim hangi kanalda filan
Sonucta film endüstrisi diye bişey var Diziler pek para getirmez film kadar Hani bizde de film gişeleri açıklanıyor artık. Adamlar 100milyon kazanıyor. Ama dizilerde bölüm başi yapımcılar hadi olsun 2 milyondan sezon boyunca 70 milyon kazanıyorlarBen bunu eskiden beridir anlamıyorum Örümcek Adam , Superman , Batman birisinin dizisi yapılsa uçar gider Ama yasakmış vsyle öyle şeyler okumuştum bir ara araştırırkan