İnş seninde sevmediğin bir zibidi 10 yıl sonra karşına çıkmaya devam eder Bitmiş dizi daha diziden atamıyorsunda bir kere işgal etmişŞu yazılarınla hevesimi kaçırıyorsun artık
İnş seninde sevmediğin bir zibidi 10 yıl sonra karşına çıkmaya devam eder Bitmiş dizi daha diziden atamıyorsunda bir kere işgal etmişŞu yazılarınla hevesimi kaçırıyorsun artık
UTC'de ki rolü harikaydı resmen kadın daha napsın Allah aşkına? Ayrıca Kuzey Güneyi de izledim orada da gözüme batmamıştı zamanında. Sen yine beni kızdırmak için bu yorumları yapıyorsun.İnş seninde sevmediğin bir zibidi 10 yıl sonra karşına çıkmaya devam eder Bitmiş dizi daha diziden atamıyorsunda bir kere işgal etmiş
Aaa öpeyimde barışalımUTC'de ki rolü harikaydı resmen kadın daha napsın Allah aşkına? Ayrıca Kuzey Güneyi de izledim orada da gözüme batmamıştı zamanında. Sen yine beni kızdırmak için bu yorumları yapıyorsun.
O takıntılı adam sen o sarısın ecünnüde bu
hahah dikkat et sende ölen olmaO takıntılı adam sen o sarısın ecünnüde bu
Ben bu kadını sevmiyorum oyüzden korkum yok Ama destere korkabilir tabi öldürüp gömmediysen henüzhahah dikkat et sende ölen olma
Ben bu kadını sevmiyorum oyüzden korkum yok Ama destere korkabilir tabi öldürüp gömmediysen henüz
4.Saniyeden sonra kapattım anlamışsındır sebebini
İzle sınav yapacağım4.Saniyeden sonra kapattım anlamışsındır sebebini
Bunun yaptığı yemeği kim yiyecek Sen ye bariİzle sınav yapacağım