Bu sahneyi gerçek sananlar hangileriniz oldu
İzlemediğim için bilgim yokBu sahneyi gerçek sananlar hangileriniz oldu@MEnes @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz @cookies @kerem @xemrexxx @serhatt @sokak sanati
![]()
![]()
Benim youtubede analizci oğlan yüzünden heyecan yapamadım o bu sahnenin olucağını demişti hayal olarak![]()
Ne diye konularını açıyorsun ozaman manyakmısın ayolluğraşamam![]()
Foruma katkı sağlıyorum,açmiyim istersenNe diye konularını açıyorsun ozaman manyakmısın ayoll![]()
![]()
![]()
Dizi bölümü ayrı açtıklarını izleyeceksinForuma katkı sağlıyorum,açmiyim istersen![]()
Sana mı soracam beDizi bölümü ayrı açtıklarını izleyeceksin![]()
![]()
![]()
Hayal durumu sürpriz değildi ama kim hayali kuruyor bilinmiyordu aslındaBu sahneyi gerçek sananlar hangileriniz oldu@MEnes @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz @cookies @kerem @xemrexxx @serhatt @sokak sanati
![]()
![]()
Benim youtubede analizci oğlan yüzünden heyecan yapamadım o bu sahnenin olucağını demişti hayal olarak![]()
O kadar barizdi ki sahnenin fake olduğu. Çukur adlı dizide böyle bir çatışma olacak herkes vurulacak falan, imkansızzz.Bu sahneyi gerçek sananlar hangileriniz oldu@MEnes @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz @cookies @kerem @xemrexxx @serhatt @sokak sanati
![]()
![]()
Dizi bölümü ayrı açtıklarını izleyeceksin![]()
![]()
![]()
Sana mı soracam be![]()
Hayal durumu sürpriz değildi ama kim hayali kuruyor bilinmiyordu aslında![]()
kiz bırakın fake sahneyi Survivor'a katılacak ilk kişi buymuş kuduruklar çiğdem & Serhat @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @Dosi @vadikızı @cookies @kerem @ozgur2113 oğlanı masaya yatırıp değerlendirmeliO kadar barizdi ki sahnenin fake olduğu. Çukur adlı dizide böyle bir çatışma olacak herkes vurulacak falan, imkansızzz.![]()

Bu sene kesin olarak başlıyorum yenidenkiz bırakın fake sahneyi Survivor'a katılacak ilk kişi buymuş kuduruklar çiğdem & Serhat @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @Dosi @vadikızı @cookies @kerem @ozgur2113 oğlanı masaya yatırıp değerlendirmeliEkli dosyayı görüntüle 63730
Sen yat uyu rüyanda parkurda yarış bununlaBu sene kesin olarak başlıyorum yenidenBu nasıl bişey ya
![]()
adını söylesene bi bakiyim şunaSen yat uyu rüyanda parkurda yarış bununla![]()
Erin cookiesten izin belgesi lazımadını söylesene bi bakiyim şuna![]()
Boşa kürek eskisi gibi soyunmuyorlarkiz bırakın fake sahneyi Survivor'a katılacak ilk kişi buymuş kuduruklar çiğdem & Serhat @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @Dosi @vadikızı @cookies @kerem @ozgur2113 oğlanı masaya yatırıp değerlendirmeliEkli dosyayı görüntüle 63730
Pişik olurlar yazıkBoşa kürek eskisi gibi soyunmuyorlarSu oyunun da bile tişört giyiyorlar
![]()
başlatma şimdi belgene, söyle işteErin cookiesten izin belgesi lazım![]()